• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Za Partizan malo i dva stadiona

Gostovanje šampiona u gradu na Jošanici u subotu izaziva nezapamćeno interesovanje navijača. Iz kluba poručuju da će u prodaji biti 8.000 karata.

Fudbalere Partizana na startu proljećnog dijela Superlige u subotu u Novom Pazaru očekuje spektakl.

Navijači iz Tutina, Rožaja, Sjenice, Prijepolja, Leposavića, pa čak i inostranstva odavno su se već angažovali da obezbijede mjesto na tribinama stadiona u Novom Pazaru.

Generalni sekretar kluba Enes Međedović ističe da je gostovanje Partizana diglo na noge cijeli region, i da bi realno mogli da rasprodaju bar dva puta više karata.

"Da imamo i dva ili tri puta veći stadion, sve bi bilo popunjeno. Odavno ne pamtim ovakvo interesovanje za neki meč", rekao je za "Novosti" Međedović.

On je dodao da će mjesta na trbinama biti za 8.000 ljudi, od kojih je 500 rezervisano za navijače Partizana. Međedović je dodao da bi kapacitet stadiona mogao da bude smanjen, ukoliko policija procijeni da je to neophodno iz bezbjednosnih razloga.

I navijači Pazaraca najavili su pravu karnevalsku feštu.

"Naše navijačke grupe pripremaju spektakl kakav nije viđen do sada. Pravu brazilsku atmosferu. Šiju se ogromne zastave i uvježbava posebna scenografija. Razlog za to je 25 godina postojanja grupe 'Torcida sanžak', ali i 10 godina 'Ekstrema'. Imamo čvrsto obećanje da će navijanje biti sportsko i da ćemo u svijet poslati lijepu sliku iz Novog Pazara. Voljeli bismo da pobijedimo, ali važnije od bodova nam je da sve protekne u najboljem redu", dodao je generalni sekretar Pazaraca, uz očekivanja da će fer navijati i navijači Partizana koji budu na tribinama.

Meč u Novom Pazaru pratiće specijalne mjere bezbjednosti, pa će u Novi Pazar doputovati pripadnici Žandarmerije i drugih policijskih snaga koje su uvijek angažovane na velikim fudbalskim derbijima.

Najavljeno je da će duelu Partizana i Novog Pazara prisustvovati ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, potpredsjednik Vlade Rasim Ljajić, ali i direktor policije Milorad Veljović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC