• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prodao automobil da gleda BIH na Mundijalu

Džemal Hajrić prodao je nekoliko stvari, uključujući i "hondu civic", kako bi u junu u Brazilu uživo pratio reprezantaciju svoje zemlje.

Kada je Bosna i Hercegovina golom Vedada Ibiševića savladala Litvaniju i izborila plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, Džemal Hajrić zarekao se da će ih gledati uživo na tom takmičenju.

"Bio sam šokiran nekoliko minuta. Onda su počele da mi rone suze radosnice niz lice. Nisam mogao da vjerujem da je Bosna konačno uspjela. Tada sam se zakleo da ću učiniti gotovo sve kako bih gledao 'zmajeve' u Brazilu", izjavio je za "Avaz" Hajrić.

Uprkos tome što je za putne troškove i smještaj potrebno između 3.000 i 7.500 evra, on je odlučio da neće odustati od obećanja koje je dao sredinom oktobra nakon posljednjeg meča kvalifikacija, kada je BIH obezbijedila put na Mundijal.

Prodao je najprije iPod, zatim još nekoliko stvari, a onda i automobil, nakon čega je kupio kartu.

"Nisam nikada gledao našu reprezentaciju uživo jer nisam imao za karte ili troškove prevoza. Ali, Mundijal u Brazilu je jednom u životu, tako da sam odlučio da ovu šansu neću propustiti. Sada sam već kupio kartu, ali će najskuplji dio biti putni troškovi. Ali gledati prvi put svoju zemlju i to na premijernom nastupu na Mundijalu je nešto posebno", dodao je Hajrić.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Matt Cardy)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC