• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pujol propušta Mundijal?

Pomoćni trener reprezentacije Španije Toni Grande rekao je da kapiten Barselone najvjerovatnije neće biti u ekipi za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Karles Pujol bio je godinama nezamjenjiv šraf španske reprezentacije.

On je sa "crvenom furijom" osvojio Evropsko prvenstvo 2008. godine i Svjetsko prvenstvo 2010. godine, ali, po svemu sudeći, neće nastupati za nacionalni tim na Mundijalu u Brazilu.

Razlog što će najvjerovatnije biti van tima su loša forma i povrede, kao i činjenica da je ove sezone bio starter u samo četiri utakmice Primere, a na devet mečeva ukupno.

"Još nismo otpisali Pujola, ali svakako da bi morao da igra češće, kako bi mogao da bude izabran u tim. Nije gotovo, ima još nešto više od tri mjeseca do Svjetskog prvenstva, ali u teškoj je situaciji", rekao je Toni Grande, pomoćni trener reprezentacije Španije.

Grande je ponovio da je iskusni Pujol, koji je zbog povrede propustio EURO 2012 i veliki trijumf Španaca, mnogo doprinio uspjehu reprezentacije.

"On je dugo bio važan igrač za reprezentaciju, ne samo na terenu, nego i van njega. Pujol je zahvaljujući svom iskustvu, posvećenosti, ponašanju i optimizmu primjer drugim igračima", nagasio je Grande.

Svjetsko prvenstvo u Brazilu na programu je od 12. juna do 13. jula, a aktuelni šampion Španija igraće u grupi B zajedno sa selekcijama Holandije, Čilea i Australije.

(MONDO/Beta, Foto: Guliver/Getty images/Clive Rose)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC