• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Znamo šta se od nas traži

Trener Crvene zvezde poručio da je ekipa spremna za nastavak sezone i pritisak "moranja" da osvoji titulu.

Može li Crvena zvezda da prekine dominaciju Partizana u srpskom fudbalu?

Mogu li crveno-bijeli da se revanširaju Javoru za ubjedljiv poraz sa starta sezone (2:4)?

Da li će Savo Pavićević, Dejan Kelhar i Saša Cilinšek donijeti potrebnu sigurnost u odbrani, a Darko Lazović i Đorđe Rakić svježinu na sredini i u napadu?

Na "Marakani" za sva ova pitanja imaju pozitivan odgovor, a da li je to opravdano, moći će da se nagovijesti već od subote u 18 časova.

Manje od 24 sata ostalo je do početka proljećnog dijela Jelen Superlige, a Crvena zvezda u prvom kolu (16. ukupno) igra protiv Javora u Beogradu.

Navijači su prethodnih dana ispisivanjem grafita širom Srbije (ime grada - "čeka titulu") jasno stavili ekipi na znanje šta žele u maju mesecu.

Toga je svjestan i trener Slaviša Stojanović:

"Znamo šta se od nas traži još od prvog dana i utakmice na Islandu. Znamo koja nam je odgovornost i spremni smo da je prihvatimo".

Prva prepreka na putu ka ostvarivanju tog cilja je ekipa Javora.

"Igramo protiv ekipe koja je prethodnih godina namučila i uzimala Zvezdi bodove, tako da moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo meču, kao što smo to činili tokom priprema. Znamo da neće biti lako", rekao je trener crveno-bijelih.

Na konferenciji za medije uoči utakmice sa Ivanjičanima, novinare je najviše interesovalo zdravstveno stanje tima, odnosno da li će Miloš Ninković biti spreman za meč.

"Izdržali smo dobar dio priprema bez ikakvih problema, ali su se tokom ove nedjelje pojavile neke sitne povrede, tako da Ninković neće moći da igra, a neizvjesni su Pavićević i Krneta".

Što se tiče Darka Lazovića, trener je zadovoljan njegovom formom.

"Pokazao je tokom priprema da se oporavio od povrede i da je spreman. Nismo htjeli da ga previšhe forsiramo, dugo nije igrao takmičarske mečeve ali mislim da će moći na teren od prvog minuta", istakao je Stojanović.

Kapiten Nenad Milijaš rekao je da se ekipa uželjela utakmica.

"Nestrpljivi smo da opet izađemo na teren. Prvi rival nam je dužnik Javor i nada se da ćemo se revanširati za poraz sa starta sezone i tako na najbolji način početi proljećni dio".

"NE INTERESUJE NAS PARTIZAN"
Upitan šta misli o izjavi kolege sa klupe "vječitog" rivala, Marka Nikolića, koji je rekao da se stiče utisak da neko drugi, a ne Partizan, treba da bude šampion, Slaviša Stojanović je odgovorio: "Koliko sam čuo, to je već stara Partizanova retorika. Ne želim da se bavim njima, niti nam je potrebna pomoć sa strane".

(MONDO, Foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC