• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: "Petarda" Borca na generalnoj probi

Fudbaleri banjalučkog Borca deklasirali su Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 5:0 (2:0) u generalnoj probi pred nastavak Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U utakmici koja je odigrana na stadionu Elektrobosne u Jajcu, crveno-plavi su dominirali u svih 90 minuta i više nego zasluženo stigli do ubjedljivog trijumfa.

Najviše su pokazali novi napadači Petar Kunić, koji je pozajmljen Banjalučanima iz praške Dukle i doskorašnji član Vaduza iz Lihtenštajna Haris Handžić.

Napadački dvojac je u subotu postigao po dva pogotka, čime su Kunić i Handžić dokazali da će na proljeće biti ubitačan tandem u vrhu Banjalučana. Još jedan gol ekipi iz Mrkonjić Grada dao je Aleksandar Subić.

Međutim, poslije meča trener "Velikana iz Platanove" Dragan Jović je u izjavi za MONDO spustio loptu na zemlju...

"Mi jesmo u ovom trenutku spremnija ekipa od Mrkonjićana, ali ova visoka pobjeda ne smije da nas zavara. Borac je u završnoj fazi priprema, a Slobodu očekuje nastavak Prve lige Republike Srpske tek 7. marta. Dakle oni imaju sedmicu dana manje priprema od nas, ali generalno sam zadovoljan izdanjem svojih izabranika", izjavio je Jović našem portalu.

Šef struke crveno-plavih nije želio da otkrije čime je bio nezadovoljan u generalnoj probi pred 20. kolo šampionata BiH, koje se naredne subote igra na Gradskom stadionu u Banjaluci protiv Mladosti iz Velike Obarske.

"Loše stvari ostavićemo za razgovor u svlačionici, ali uvjeren sam da ćemo i te nedostatke otkloniti do početka prvenstva i utakmice sa Mladosti. Tim ima kvalitet i spremni ćemo ući u proljećnu polusezonu u kojoj imamo visoke ambicije", zaključio je trener Borca.

(N.Š./ MONDO, foto: Borac-sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC