• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojanović: Zanima me samo konačna tabela

Trener Crvene zvezde kaže da se ne obazire na to što su crveno-bijeli poslije 502 dana konačno prvi na tabeli.

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali da se njihov klub nađe na vodećoj poziciji Jelen Superlige Srbije.

Još od oktobra 2012. crveno-bijeli nisu uspjeli da budu prvi između dva kola. Ove sezone su jednom prenoćili kao lider, a od ove subote ostaće na prvom mjestu barem do idućeg vikenda, pošto je Partizan odigrao 0:0 u Novom Pazaru.

Nekoliko časova kasnije Zvezda je savladala Javor na "Marakani" 2:1 i stekla bod prednosti u odnosu na "vječitog rivala".

Trener Slaviša Stojanović, međutim, ne želi (još) da priča o stanju na tabeli i povratku crveno-bijelih na lidersku poziciju poslije 502 dana.

"Ne gledam to, ne zanima me dok se ne završi prvenstvo. Interesuje me samo sljedeća utakmica, sve ostalo spada u kalkulacije", rekao je Stojanović poslije utakmice.

Strateg Crvene zvezde istakao je da nije zadovoljan igrom svog tima u drugom poluvremenu, u kojem je Javor smanjio razliku, a imao i šansu za izjednačenje.

"Kod 2:0 smo imali neke izgledne šanse da privedemo utakmicu kraju, nismo ih iskoristili, izgubili smo kompaktnost, prepustili sredinu terena protivniku, koji je prijetio".

Ipak, zadovoljan je sa osvojena tri boda.

"Znali smo da će biti teško, zna se kakav je pritisak bio pred ovaj duel, ali prva utakmica je sama po sebi nepoznanica. Sve u svemu, osvojili smo tri važna boda", istakao je Stojanović.

On je naveo da je posebno nezgodno bilo to što su se tokom utakmice lakše povrijedili Savo Pavićević, Nejc Pečnik i Marko Petković.

"Pavićević je povrijedio glavu, Pečnik nos, a Petković zadnju ložu", kazao je Stojanović.

Crveno-bijeli su u ovoj utakmici imali trojicu debitanata (Nenadić, Pavićević i Kelhar), a prvi put poslije višemjesečne pauze i propuštenog jesenjeg dijela sezone na teren se vratio Darko Lazović.

"Debitanti su imali nekoliko grešaka zbog loše komunikacije, ali su odigrali sasvim solidno. Lazović je odigrao dobro i prednjačio u stvaranju šansi. Pali smo kada je izgubio svježinu, ali to nije opravdanje za sve ostalo", smatra Stojanović.

Trener Javora Predrag Ristanović, za razliku od kolege, zadovoljniji je sa drugih 45 minuta utakmice.

"Moje igrače je malo sputao cijeli ovaj ambijent, odigrali smo slabo prvo poluvrijeme, a drugo dosta bolje. Imali smo zicer za izjednačenje, nismo uspjeli da damo drugi gol, ali hrabri igra iz drugog dijela meča", kazao je Ristanović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC