• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tole: Raduje me što Zvezdi ide lijepo

Predsjednik FSS izjavio da ga raduje što se Crvena zvezda čupa iz problema. "Eto, sve ide lijepo", rekao Karadžić.

Navijači Crvene zvezde su u subotu uveče na prvenstvenoj utakmici protiv Javora ponovo istakli uvredljiv transparent na račun predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića.

Od starta ovog prvenstva, dakle tamo negdje na jesen, Zvezda i njeni navijači bili su najglasniji u zahtjevu da Karadžić odstupi sa mjesta predsjednika FSS, označavajući ga kao glavnu kočnicu napretka srpskog fudbala uopšte.

Međutim, pri tome su zaboravili da je FSS mnogo puta u prošlosti pomagao Crvenoj zvezdi da dobije licencu , kako za registrovanje igrača za nove sezone, tako i za igranje u Evropi. Pitanje je da li bi Zvezda uopšte igrala u Evropi da nije bilo Karadžića i FSS-a.

I pred start proljećnog dijela sezone 2013/14. bilo je upitno da li će Zvezda uspjeti da registruje nove igrače koje je dovela ove zime i još dvojicu iz već postojećeg kadra zbog raznih zaostalih dugova (gruba procjena - oko milion evra).

U posljednji čas, klub iz Ljutice Bogdana je nekako uspio da sve podmiri, ali i uz pomoć FSS. Baš pred istek roka za registraciju igrača, javio se bivši fudbaler Zvezde Natanijel Asamoa tražeći od beogradskog kluba 200.000 evra koliko mu duguje.

U pomoć Zvezdi pritekao je FSS.

Predsjednik srpskog Saveza Tomislav Karadžić je za SportNetwork rekao da FSS pomaže svim klubovima, u skladu sa propisima, pa tako i Crvenoj zvezdi.

Karadžić je dao izjavu u subotu u Nici, gdje se nalazi na žrijebu za kvalifikacije za EURO 2016. godine u Francuskoj, a sve se događalo baš u trenutku kada je Zvezda igrala protiv Javora.

"Mi, koliko god je to moguće u odnosu na propise, činimo usluge klubovima, pa i Crvenoj zvezdi. Nisu to nikakvi posebni benefiti. Ali, raduje nas da je Zvezda izmirila obaveze, da je pri kraju rješenja tih problema... Evo čujem da vode (protiv Javora) 2:0 i sve ide lijepo", rekao je Karadžić.

VIDEO

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC