• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Real je ovo čekao 20 mjeseci"

Španski listovi u ponedjeljak konstatuju da se "kraljevski klub" vratio na prvo mjesto Primere poslije skoro dvije godine. Pohvale Karla Anćelotija.

Fudbaleri Barselone i Atletika imali su oko Božića pet poena prednosti u odnosu na Real. Ipak, u međuvremenu su ispustili vođstvo i omogućili timu Karla Anćelotija da se minulog vikenda osami na čelu tabele.

Momci iz Madrida pobijedili su u sedam od osam prvenstvenih kola ove godine i samo jednom odigrali neriješeno, 2. februara, na gostovanju Bilbau.

"Karlo Anćeloti je sada najuspješniji debitant na klupi 'Santjago Bernabeua'. Oborio je rekord Manuela Pelegrinija, od 20 pobjeda, tri neriješena ishoda i dva poraza", piše "Marka".

List podsjeća i da je Real usamljen na prvom mjestu poslije 20 mjeseci!

Anćelotijev tim posljednji put je izgubio 26. oktobra, od Barselone. Tada je zaostajao šest bodova za Kataloncima. Ove godine je primio samo tri gola!

Sa druge strane, Barselona i Atletiko su pobijedili samo četiri od posljednjih osam utakmica. Ispustili po deset bodova.

I naredno kolo Primere donosi ogroman značaj za tim iz Madrida. Real će u nedjelju popodne igrati protiv Atletiko Madrida, a prethodno će, u srijedu, odigrati meč osmine finala Lige šampiona, protiv Šalkea u Njemačkoj

"Radili smo sedam mjeseci da bismo napravili čvrstu osnovnu. Sagradili smo kuću, sada bi trebalo da je ukrasimo", rekao je Anćeloti u ponedjeljak.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Gonzalo Arroyo Moreno)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC