• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Republika Srpska 5. marta gostuje u Udinama?

Mladi tim Republike Srpske biće gost Udinezea u UEFA terminu 5. marta i odigraće meč sa članom Serije A na stadionu "Friuli".

U Fudbalski savez Republike Srpske sa "čizme" je stigao poziv potpisan od vodećih ljudi Udinezea i saglasnost trenera Frančeska Gvidolina. Ekipa Republike Srpske biće sastavljena od igrača iz klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine, Prve lige Srpske, ali i klubova iz Srbije, Crne Gore i Evrope, prenosi "Sportski žurnal".

Naredne sedmice selektor mladog tima Republike Srpske Branimir Tulić trebalo bi da objelodani imena reprezentativaca koji će učestvovati u ovoj akciji.

"Stigao je poziv iz Udinezea koji ćemo prihvatiti i odigrati meč na ‘Friuliju’. O svemu je obaviješten i Fudbalski savez BiH, a savršeno nam odgovara zvanični UEFA termin 5. mart kada će se širom Evrope i svijeta igrati prijateljske utakmice",
izjavio je Tulić.

Meč protiv Udinezea trebalo bi da bude odigran u popodnevnim časovima u srijedu, 5. marta a povratak reprezentativaca je planiran odmah poslije susreta.

"Ovaj termin nam odgovara jer će igrači iz Premijer lige BiH odigrati već po jedan prvenstveni meč i biće u takmičarskoj formi, dok će fudbaleri iz Prve lige Republike Srpske imati tempiranu formu za prvenstvene utakmice", dodao je Tulić.

Biće ovo prva međunarodna akcija Fudbalskog saveza Republike Srpske u 2014. godini, a u Savezu sa sjedištem u Banjaluci su najavili još nekoliko ovakvih utakmica u godini Mundijala u Brazilu.

(MONDO, foto: FS RS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC