• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Runi: Da je osvojim bar još jednom!

Vejn Runi priznaje da mu jedna titula u Ligi šampiona nije dovoljna i da neće biti zadovoljan ako se na tome zaustavi.

Napadač Mančester Junajteda Vejn Runi priznao je da neće biti zadovoljan ukoliko do kraja karijere ponovo ne osvoji trofej Lige šampiona.

Engleski reprezentativac, koji je u petak potpisao novi petoipogodišnji ugovor, podigao je najznačajniji klupski trofej 2008, prije nego što je Junajted poražen u finalima Lige šampiona 2009. i 2011. godine.

Slavni klub sa Old Traforda ove sezone nije među favoritima u elitnoj konkurenciji i pod vođstvom novog menadžera Dejvida Mojesa ne bilježi očekivane rezultate u Premijer ligi, ali Runi tvrdi da ciljevi "crvenih đavola" ostaju isti.

"Uvijek želimo da pobjeđujemo. Pobijediti jednom nikada nije dovoljno, posebno u ovom klubu, moramo da pokušamo da uđemo u finale. Osjećaj kada osvojite trofej Lige šampiona je nevjerovatan, tako da nema šanse da želite da se zaustavite na jednom. Želite da trijumfujete svake godine", rekao je Runi novinarima pred sutrašnje gostovanje Junajteda grčkom Olimpijakosu.

Prva utakmica osmine finala Lige šampiona između Olimpijakosa i Mančester Junajteda igra se u utorak, u Pireju, od 20.45 sati.

Možete je pratiti uživo na kanalima "Arena sport", kao i preko interneta, na portalu "Klik sport", kompanije "Telekom Srbija".
(MONDO/Agencija:Foto: AP Photo/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC