• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanov, Dunjić i Dženkins - šta se dogodilo

Dnevnik "Blic" objavio je da su vođe Delija fizički maltretirale košarkaša Crvene zvezde Čarlsa Dženkinsa.

Šta se zapravo dogodilo u centru Beograda u noći između nedelje i ponedeljka?

Beogradski dnevnik "Blic" u izdanju od utorka piše da su vođe Delija, Ivan Bogdanov i Velibor Dunjić, fizički maltretirali košarkaša Crvene zvezde Čarlsa Dženkinsa.

Ovaj incident, navodi "Blic", dogodio se u jednom beogradskom restoranu neposredno poslije pobjede Crvene zvezde nad Partizanom, u nedelju uveče, a u tekstu se kaže i to da su konobar i jedna djevojka koja je bila prisutna potvrdili ovu priču autoru teksta.


Blic, Dženkins Foto: Printscreen Blic.rs Naslovna strana "Blica" za utorak, 25. februar 2014. godine.

Međutim...

U ponedeljak kasno uveče, malo prije ponoći, oglasio se Dženkins na svom Twitter nalogu i okačio fotku upravo sa Bogdanovim i Dunjićem. Na fotografiji Dženkins je nasmijan, u zagrljaju dvojice navijača Crvene zvezde koji su u prošlosti bili osuđivani i boravili u zatvoru, dok za Dunjićem policija i dalje traga.

"Imao sam sjajan razgovor sa nekim sjajnim navijačima sinoć (u nedelju uveče, prim. aut). Momci, nadam se da ću vas opet vidjeti", napisao je Dženkins u "tvitu" koji je objavio u ponedeljak u 23:35.

Nešto prije toga, na portalu Blica pojavio se print naslovne strane izdanja od utorka, gdje je bio vidljiv naslov "Bogdanov i Dunjić napali Dženkinsa".

To je iste sekunde izazvalo pometnju u Beogradu, a demanti ove verzije stigao je od samog Dženkinsa.

Ranije u ponedeljak, Dženkins je tvitovao samo citirajući Bilbliju. O navodnom incidentu koji se dogodio nije direktno govorio.

U slobodnom prevodu, njegov tvit izgledao je ovako:

"Čak i kada sam uplašen, nastavljam da Ti vjerujem" - Psalm 56:3.

A, evo i šta je djevojka, na koju se "Blic" poziva, ispričala novinaru tog lista:

"Ne znam šta su htjeli od njega. Odjednom su nam prišli za sto i počeli da ga vrijeđaju. Vjerovatno su bili pijani, jer onako normalan čovjek ne može da se ponaša. Tada nisam znala da je u pitanju Dunjić, jer ne znam ni kako on izgleda, ali sam poslije vidjela na slikama".

"Sa drugarom je prvo sjeo za naš sto, a potom su Dženkinsa odveli za njihov sto, gdje su mu držali bukvicu 10-ak minuta. Dunjić je bio agresivniji, konstantno je prijetio, unosio mu se u lice. Dženkins je bio preplašen, samo je klimao glavom, ali je ostao dovoljno pribran i miran kako bi se sve na tome završilo".

"Bogdanov je u jednom trenutku podigao majicu i pokazao nam tetovažu, grb Zvezde. Tek tada nam ništa nije bilo jasno, ali sam najveći šok ipak doživjela kada mi se učinilo da je Dunjić krenuo da vadi nešto iz džepa. Da li je bilo oružje u pitanju, iskreno ne mogu da tvrdim, ali nije bilo prijatno. Zaledila sam se".

"Nakon pola sata su nas dve pustili da idemo, a sa njim ostali da razgovaraju nasamo. Čim smo napustile restoran zvale smo policiju, a oni su brzo reagovali. kako se sve završilo i šta je Dženkins pričao policiji još ne znamo. Da li su željeli novac ili nešto drugo i nama je tajna", navedena je izjava djevojke čiji identitet nije objavljen.
(MONDO:Foto: Twitter/thejenkinsguy22)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC