• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Želji i Leotaru prijeti izbacivanje iz lige?

Željezničar i Leotar nalaze se pod sumnjom UEFA da su namještali međusobne mečeve zbog čega im prijeti izbacivanje iz Premijer lige BiH!

Banjalučki "EuroBlic" u izdanju od utorka piše da organi Evropske fudbalske unije vode istragu protiv Željezničara i Leotara zbog dvije međusobne utakmice odigrane u Trebinju.

Prva je odigrana u posljednjem kolu u sezoni 2011/12 kada je Leotar savladao šampiona sa 2:1 i time osigurao opstanak, dok je druga odigrana u jesen naredne sezone 2012/13 kada je gost slavio sa 0:2.

Izvor banjalučkog dnevnika je istakao da je u Nion stiglo nekoliko anonimnih prijava pod sumnjom da su namještene ove utakmice, pa je UEFA bez obavještenja Tužilaštva BiH ili Fudbalskog saveza BiH pokrenula istragu.

"Nakon pregledanih snimaka utvrđeno je da na tim mečevima nije bilo dovoljno zalaganja, ali zasad se ne zna u kom smjeru će otići istraga. Ako se dokaže da je bilo neregularnosti, onda će Željo i Leotar biti izbačeni iz Premijer lige BiH. Igraće u prvenstvima entiteta a sezonu će da počnu sa velikim bodovnim minusima", rekao je izvor "EuroBlica".

Niko sa "Grbavice" nije želio da govori na ovu temu, dok je sa stadiona "Police" navode o istrazi potvrdio neimenovani član uprave Leotara.

"Tačno je da je UEFA vodila istragu, mogu da potvrdim da su tražene izjave aktera mečeva. Pojedinci su išli u Švajcarsku kako bi dali izjave", rekao je neimenovani član rukovodstva Trebinjaca.

(MONDO, foto: Avaz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC