• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turci po običaju: Izbodeni navijači Čelsija

Dvojica navijača Čelsija izbodena noževima u centru Istanbula uoči prve utakmice osmine finala Lige šampiona Galatasaraj - Čelsi.

Gostovanje bilo kog engleskog kluba u Turskoj, uvijek je mamac za huligane kako bi se "dokazali" u direktnom obračunu sa navijačima sa Ostrva.

Ni gostovanje Čelsija u Istanbulu, u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Galatasaraja, nije drugačije. Ratoborni Turci, navijači Galatasaraja su, prema izvještajima engleskih medija, napali grupu navijača londonskiog kluba na Trgu Taksim.

Očevici, na koje se pozivaju engleski mediji, tvrde da su napadači bili naoružani noževima i razbijenim flašama i da su dvojica navijača Čelsija najgore prošla. Oni su izbodeni i tona istim mestu gdje su prije 14 godina napadnuti navijači Lidsa, a dvojica su tom prilikom podlegla povredama.

"Njih oko 30 je napalo našu grupu u kojoj je bilo 10-ak ljudi. Bili smo u glavnoj ulici koja vodi na Taksim. Išli su u lov. Plašim se da će, kad padne noć, biti još gore", izjavio je neimenovani 57-godišnji navijač Čelsija.

Drugi navijač je potvrdio reči starijeg Engleza.

"Šetali smo glavnom ulicom, tražeći neki pab, kad nas je odjednom napala grupa Turaka koji su imali noževe i flaše. Mi smo se, bježeći, raštrkali i ne znam koliko je naših povrijeđeno i ne znam šta je bilo sa njim", izjavio je 22-godišnji Seb Ovens iz dijela Londona koji se zove Patni (jugozapadni London u blizini stadiona Čelsija i Fulama).

(MONDO, Foto: AP Photo/Emrah Gurel)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC