• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Zvezdi autobus, a Partizanu stolice

"Večiti rivali" zvanično nagrađeni od kompanije Karlsberg.

Kapiteni Saša Ilić i Nenad Milijaš primili maketu Partizanovog stadiona sa crno-bijelim stolicama i ključ od autobusa. Označen kraj aktivacije "Lav, igra i strast".

Zahvaljujući akciji dva najveća srpska kluba i kompanije Karlsberg Partizan je konačno dobio stadion sa crno-bijelim stolicama, a Crvena zvezda brendiran klupski autobus.

Direktor za marketing komunikacije kompanije Karlsberg Srbija Andre Žak uručio je kapitenima crno i crveno-bijelih maketu stadiona Partizana sa crno-bijelim stolicama, odnosno maketu ključa autobusa.

"Danas sam imao veliku čast u ime kompanije da uručim legendarnim klubovima nagrade koje su rezultat aktivacije 'Lav, igraj, strast'. Nadamo se da će ovo biti veliki doprinos kako klubovima tako i navijačima oba kluba, koji će im pomoći da nastave da napreduju i postanu još uspješniji", rekao je Žak na svečanosti u hotelu Kraun Plaza.

Crvena zvezda bi novi klupski autobus, kako je danas rečeno, trebalo da dobije krajem maja, dok su stolice na stadionu u Humskoj djelimično postavljene, a završetak redova očekuje se za mjesec dana.

"Bilo bi lijepo da ove stolice privuku na stadion navijače u što većem broju, mada jedino što može da ih pozove na stadion je bolja igra Partizana u nastavku prvenstva. Nadam se da ćemo im se na kraju sezone odužiti novom titulom šampiona", rekao je kapiten Partizana Saša Ilić.

Direktor marketinga Crvene zvezde Goran Boričić naveo je da je kompanija Lav jedna od rijetkih koja već godinama ulaže u sport u Srbiji.

"Ovo je simbol ljubavi prema fudbalu, žele da pomognu razvoju kluba... Pozivam i navijače da nam od marta pomognu u brendiranju autobusa", rekao je Boričić.

Njegova koleginica iz Partizana Snežana Filipović rekla je da je zahvalna kompaniji Lav na doprinosu i da vjeruje da će crno-bijele stolice još više privući navijače na stadion.

"Ovo su sjajne nagrade, srećni smo što ćemo sjediti na crno-bijelim stolicama", kazala je Filipović.

Nagradni konkurs "Lav, igraj, strast" počeo je 1. oktobra 2012. godine i bazirao se na prikupljanju kodova sa limenki Lav piva. Putem konkursa prikupljeno je više od 600.000 kodova.

Uručenje nagrada podržali su poznati glumci i strastveni fanovi Partizana i Zvezde, Bojan Perić i Bane Trifunović, koji su bili u ulozi moderatora na konferenciji za medije.

(MONDO/Agencije, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC