• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Nismo navikli da budemo drugi

Crno-bijeli ispustili prvo mesto u Superligi, a kapiten "parnog valjka" ističe da je za njega i saigrače to atipična situacija, ali da nema pritiska.

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić kaže da je situacija u kojoj se nalaze crno-bijeli atipična za njih, ali da nema pritiska i da vjeruje u bolju igru u nastavku prvenstva.

"Ova situacija u kojoj se nalazimo zaista nije česta za nas. Nama je do sada olakšavalo to što smo bili prvi na tabeli, mada i sada ovakav položaj nam ne stvara pritisak i vjerujem da ćemo igrati još bolje u nastavku", rekao je Ilić novinarima u beogradskom hotelu Kraun Plaza.

Partizan je u prvom kolu proljećnog dijela Super lige Srbije odigrao neriješeno s Novim Pazarom i prvi put poslije 502 dana nije prvi na tabeli.

"Ta utakmica je prošla. Igrom smo i donekle zadovoljni, ali ne i rezultatom. Ipak, ovo je bio prvi zvanični meč po završetku priprema i znali smo šta nas očekuje", rekao je Ilić.

Kapiten Partizana je kazao da je optimista, obzirom da do kraja prvenstva ima još mnogo utakmica.

"S obzirom da nam je ostalo još mnogo utakmica do kraja prvenstva, nisam uplašen i razmišljam optimistično. Jedan bod nije velika razlika i vjerujem da će kvalitet naše igre na rasti iz meča u meč", dodao je Ilić.

Na pitanje novinara da li je možda veliki broj novih igrača uticao na igru u Novom Pazaru, Ilić je kazao da ne vjeruje da je to bio slučaj.

"Doveli smo ozbiljne igrače, svi posjeduju veliki kvalitet, neki su igrali u velikim evropskim klubovima... Tokom priprema jesmo stekli kompaktnost, ali u prvoj takmičarskoj utakmici nisi uvijek siguran šta da očekuješ... S obzirom na moje iskustvo, ja sam upozorio ekipu na to. Treba vremena, ali ne mislim da to uticalo na igru u Novom Pazaru", naveo je Ilić.

Upitan da li ekipi nedostaje Miloš Jojić, koji je u zimskom prelaznom roku prešao u Borusiju iz Dormunda, Ilić je kazao da nedostaje, ali da najbolji igrač jesenjeg dijela Super lige Srbije nije mogao da odbije ponudu takvog kluba.

"Naravno da nam fali Jojić, ali dobio je ozbiljnu ponudu jednog od najboljih klubova u Evropi, i naravno da je prihvatio, a mi smo mu poželjeli sreću", dodao je Ilić.

(MONDO/Beta, Foto: MN Press/arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC