• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savršeno, fantastično, neponovljivo!

Ove tri riječi se izdvajaju u izjavi Karla Anćelotija poslije pobjede njegovog Reala od 6:1 protiv Šalkea u Gelzenkirhenu.

Real je skinuo njemačko prokletstvo i sada mirno čeka revanš osmine finala Lige šampiona protiv Šalkea. "Kraljevski" klub blistao je u srijedu uveče u Gelzenkirhenu gdje je popularnom bundesligašu ubacio pola tuceta golova, a primio samo jedan.

Bila je to tek druga pobjeda Madriđana u duelima sa njemačkim klubovima u posljednjih 25 utakmica...

"Ponosan sam, sve što smo uredili bilo je savršeno, fantastično, ovo je teško ponoviti", zadovoljno je konstatovao po završetku utakmice trener španskog kluba Karlo Anćeloti.

Naravno, Italijan nije imao nijednu zamjerku za igru svojih pulena, a nije mu smetalo ni to što je Šalke na kraju postigao počasni pogodak.

"Bejl je odigrao možda i najbolju utakmicu od kada je došao iz Engleske. Sve se dobro otvorilo, postigli smo dva brza gola poslije kojih je protivnik morao da se otvori i nama omogući više prostora u napadu što smo odlično koristili", dodao je Anćeloti.

U Realu su prezadovoljni jer je visok trijumf došao baš protiv predstavnika Njemačke, koji tradicionalno ne leže najtrofejnijem klubu na Starom Kontinentu.

Takođe, Anćeloti je kao bitan momenat meča izdvojio intervenciju Ikera Kasiljasa kod rezultata 1:0.

"Vjerujte to je bio veoma važan momenat utakmice. Ta odbrana nas je još više motivisala da krenemo silovitije ka protivničkom golu".

Real neće stati ni u revanšu.

"Imamo veliku prednost i nju je teško stići. Ali, mi ćemo poštovati protivnika i do kraja igrati u najjačem sastavu bez opuštanja", podvukao je Anćeloti.

(MONDO, foto: AP Photo/Frank Augstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC