• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jarni: Nedostajaće nam navijači u Zenici

Trener Sarajeva istakao da će bordo timu na startu proljećnog dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine u Zenici nedostajati tzv. "Horde zla".

Derbi 20. kola šampionata BiH igra se u subotu na ''Bilinom polju'', gdje zeničkom Čeliku gostuje drugoplasirano Sarajevo.

''Jedva smo dočekali nastavak prvenstva. Odradili smo fantastične pripreme bez povreda i velikih turbulencija. Spremni smo i nestrpljivi. Čelik jeste mijenjao ekipu, ali prva utakmica uvijek je opasna. Ali, ne mislim previše o njima, imamo svoj pravac, znamo šta se od nas traži i ne sumnjam da ćemo dati maksimum'', rekao je Jarni novinarima u Sarajevu.

Ekipa sa ''Koševa'' na ''Bilinom polju'' biće lišena podrške navijača zbog odluke Fudbalskog saveza BiH da zabrani odlazak navijača na gostujuće stadione.

''Biće teže bez njih jer imamo zaista sjajne, 'vruće' navijače. Faliće nam, ali šta ćemo, naše je da igramo i pobijedimo. Pritisak? Ja ga ne osjećam, znam zbog čega sam ovdje, želim titulu i očekivanja mi ne predstavljaju problem'', naglasio je hrvatski stručnjak.

Dolaskom kapitala malezijskog milijardera Vinsenta Tana u klub i brojnih pojačanja stvorila se atmosfera da "Sarajevo mora biti prvak", ali to ne opterećuje šefa struke.

"Ne može se stvoriti pritisak na mene. Na drugom smo mjestu i hvatamo prvo, a tako smo se i postavili. Na nama je da pokažemo na terenu šta znamo", podvukao je Jarni.

(MONDO, foto: FK Sarajevo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC