• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obaveza Jagodine pobjeda protiv Zvezde!

Trener "ćurana" Mladen Dodić ističe da njegov tim ima obavezu da sačuva treće mjesto i da pobjeđuje bez obzira na ime rivala.

Crvena zvezda gostuje u Jagodini...

Prvo proljećno gostovanje novog lidera Superlige Srbije izaziva veliku pažnju u Pomoravlju. Stanje u ovom dijelu Srbije je vanredno, jer tim sa najvećim ambicijama dolazi u pratnji velike armije navijača.

Kada igraju prvoplasirana i trećeplasirana ekipa na tabeli onda je to svakako derbi i izrazitih favorita nema. Blaga prednost je na strani Crvene zvezde, što ne znači da će domaćin istaći bijelu zastavu i predati se bez borbe.

Naprotiv!

Trener Jagodine Mladen Dodić kaže da će njegovi puleni jurišati na sva tri boda, jer imaju obavezu da pobjedom sačuvaju treće mjesto.

"U goste nam dolazi lider prvenstva koji je to postao prošlog kola i nakon prošlonedjeljene pobjede (protiv Javora 2:1) i sigurno da žele da tako ostane do kraja. Mi kao treći na tabeli imamo obavezu da to mjesto u prvenstvu sačuvamo, a da bismo ga sačuvali moramo da pobjeđujemo", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Jagodine u subotu od 14.30 na Gradskom stadionu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu 17. kola Super lige Srbije. Zvezda je poslije prošlog kola, poslije više od 500 dana, preuzela prvo mjesto na tabeli sa 54 boda, a Jagodina je treća sa 27 bodova.

"Očekujem neizvjesnu utakmicu u kojoj moramo da odigramo hrabro, ali koncentrisano svih 90 minuta, sa što manje grešaka. Pobijediće tim koji bude napravio manje grešaka",
dodao je on.

Jagodina je u prošlom kolu izgubila u Kruševcu protiv Napretka sa 1:2, a Dodić je rekao da je njegova ekipa u tom meču pokazala određene slabosti.

On je dodao i da je Zvezda u drugom poluvremenu protiv Javora pokazala "određene slabosti", ali da je u prvom poluvremenu pokazala da je jača nego jesenas.

"Očekujem prepune tribine, spektakl. Nećemo kalkulisati već ćemo pokušati da pružimo maksimum, a ako uspijemo u tome siguran sam da možemo da pobijedimo. Vjerujem u to jer posjedujemo kvalitet. Svjesni smo snage Zvezde, a tu prije svega mislim na povratak (Darka) Lazovića koji je njihovo najveće pojačanje", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Aleksandar Filipović rekao je da njegovi igrači protiv Zvezde moraju da pruže maksimum.

"Moramo da se borimo za svaku loptu i da popravimo utisak koji smo ostavili u Kruševcu, jer to nije bio naš nivo. Mi možemo mnogo bolje i ako bog da, da u Jagodini, prvi put pobijedimo Crvenu zvezdu", kazao je Filpović.

Iz Jagodine je saopšteno da vlada ogromno interesovanje za utakmicu.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC