• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asamoa pita FSS i Zvezdu: Gdje je moj novac?!

Fudbaler iz Gane na Twitter profil okačio javno pismo koje je poslao predsjedniku FS Srbije, generalnom sekretaru i fudbalskoj javnosti.

Bivši napadač Crvene zvezde i dalje pokušava da naplati dug od 200.000 evra iz vremena kada je nosio crveno-bijeli dres, a ukoliko to ne bude uspio prijeti da će Fudbalski savez Srbije i klub iz Ljutice Bogdana prijaviti UEFA i FIFA.

Natanijel Asamoa prvo se oglasio pred istek roka za licenciranje fudbalera, međutim, Disciplinska komisija FS Srbije odobrila je Crvenoj zvezdi da registruje igrače za proljećni dio sezone.

Tadašnje pismo čelnicima FSS očigledno nije donijelo efekat, pa je fudbaler iz Gane odlučio da napiše još jedno. Ovaj put dostupno javnosti, pošto je adresirano na ime predsjednika FSS Tomislava Karadžića, generalnog sekretara Zorana Lakovića i fudbalsku javnost u Srbiji.

"Do današnjeg dana 27. februara 2014, FK Crvena zvezda nije izmirila dugovanja prema meni, po odluci Arbitražne i Disciplinske komisije FSS, a cijeli iznos dugovanja FK Crvena zvezda je navodno deponovala na račun FSS 14. februara 2014. Fudbalski savez Srbije drži ta sredstva na svom računu do današnjeg dana i ne prosljeđuje mi", navodi se u Asamoinom pismu i dodaje:

"Na moj dopis i mejl i koji sam dostavio FSS 19. februara 2014. koji je bio upućen FSS i generalnom sekretarau Zoranu Lakoviću obavijestio sam ponovo o mom računu na koji treba da se izvrši plaćanje i zamolio Savez da poštuje pravne odluke sopstvenih organa. POŠTO DO DANAŠNJEG DANA NISAM DOBIO NOVAC, JAVNO PITAM PREDSJEDNIKA FS SRBIJE TOMISLAVA KARADŽIĆA I GENSEKA ZORANA LAKOVIĆA - GDJE JE MOJ NOVAC?".

Na kraju, fudbaler iz Gane navodi da mu, ukoliko novac ne bude uskoro uplaćen, preostaje jedino da se žali međunarodnim fudbalskim organizacijama.

"Smatram da sam imao dovoljno strpljenja i da sasvim razumno da očekujem da mi danas ili sutra novac bude uplaćen, a potvrda uplate poslata na moj mejl, jer u suprostnom ne preostaje mi ništa drugo nego da detaljno obavijestim UEFA i FIFA sa posebnom pažnjom da samo meni nije uplaćen novac".



(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC