• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Jagodine: Dugujemo igračima

"Momci znaju da im dugujemo novac zbog Zvezdinog kašnjenja prema nama", objasnio Goran Milanović uoči dolaska crveno-bijelih u Pomoravlje.

Fudbaleri Crvene zvezde i Jagodine odigrali su 12 superligaških mečeva i u čak 11 pobjednik je bio klub iz Ljutice Bogdana. Jedini poraz od "ćurana" crveno-bijeli su doživjeli baš na svom stadionu, prošle sezone (1:2).

Dan uoči novog okršaja dva tima, u Jagodini svi priželjku da će Zvezda prvi put "pasti" i u Pomoravlju.

Predsjednik branioca trofeja u Kupu, Goran Milanović, uzda se u svoje igrače i brojeve pred subotnji meč (TV Arena sport, 14.30).

Obaveza Jagodine pobjeda protiv Zvezde!

"S obzirom na igru brojki i vjerovatnoću da svemu dođe kraj, očekujem da prvi put kod kuće pobijedimo Zvezdu... Optimista sam i to prvi put kažem, iz razloga što znam kvalitet našeg tima, da negativnoj statistici ima kraja".

"Jagodina u posljednje tri godine slovi za treći, četvrti klub u zemlji, jedan od najorganizovanijihm za jedinog osvajača trofeja u samostalnoj Srbiji uz Zvezdu i Partizan. Ništa, stoga, nije slučajno. I normalno je da na osnovu činjenica gajim sklonost ka najboljem mogućem ishodu. I jednom moramo da dobijemo Zvezdu, nadam ovog puta", rekao je Milanović za "Žurnal".

Fudbaleri Jagodine imaće dodatni motiv u neisplaćenim zaradama. Za njihovo kašnjenje plata kriva je Crvena zvezda, objašnjava Milanović. "Ćurani" su pustili i mjenicu subotnjem rivalu, u iznosu od 180.000 evra na ime obeštećenja za golmana Rajkovića i vezistu Gogića.

"Menica dugo čeka deblokadu Zvezdinog žiro-računa... Momci znaju da im dugujemo novac zbog Zvezdinog kašnjenja prema nama, što će, pretpostavljam, dodatno da ih motiviše".

Govoreći o novcu, Milanović se nedavno obratio i Fudbalskom savezu Srbije. Kao potpredsjednik FSS, tražio je od predsjednika Tomislava Karadžića drugačiju raspodjelu budžeta Saveza.

Da li se Karadžić zbog toga naljutio na njega?

"Nije, mada bi mu se isto hvatalo da jeste. Nervira se što pričam za novine, kao da istovjetno ne činim i na sjednicama Izvršnog odbora FSS. Dakle, ako ćemo da mijenjamo Statut - onda ćemo i suštinu finansiranja. FSS nije udruženje samo superligaških klubova, dio fudbalskih para trebalo bi odvojiti i za projekte regiona kako bi se fudbalska Srbija ravnomerno razvijala. Bogati regioni, bogata Srbija", podvukao je Milanović.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC