• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Biće promjena u timu

Šef struke crno-bijelih najavio da će računati na sve igrače protiv Radničkog iz Niša. Neizvjestan samo nastup Danka Lazovića.

Fudbaleri Partizana remizirali su u Novom Pazaru prošle nedjelje lišeni pomoći najboljeg napadača Danka Lazovića.

Pitanje njegovog nastupa protiv Radničkog iz Niša (subota, 17.00, TV Arena sport) lebdjelo je nad "Zemunelom" i ove nedelje, a trener crno-bijelih Marko Nikolić dao je odgovor u petak.

"Svi igrači su spremni, jedino je pod znakom pitanja nastup Danka Lazovića, o čemu ćemo odlučiti nakon današnjeg treninga. Moguće da će biti nekih izmjena u odnosu na meč sa Novim Pazarom, ali ne značajnih. Potrebno nam je da budemo još slobodniji i kreativniji u posljednjih 30 metara pred protivničkim golom", rekao je trener Partizana na konferenciji za novinare u Humskoj.

On je rekao da ekipa ne osjeća veći pritisak zbog činjenice da poslije dužeg vremena mora da "juri" Crvenu zvezdu na tabeli i istakao da će se pobjedom protiv niškog Radničkog iskupiti za prošlonedeljni remi u Novom Pazaru.

"Nadam se velikom broju navijača na utakmici, želimo da odigramo kvalitetno i dođemo do dobrog rezultata. Radnički je najiskusniji tim u ligi, nisu slučajno u vrhu, imaju iskusnog trenera i dosta kvalitetnih igrača. Pokušaćemo da nametnemo svoj ritam, neutrališemo njihove vrline i podignemo sopstveno samopouzdanje na maksimum", dodao je Nikolić.

Na pitanje novinara da li igrači Partizana sada imaju dodatni pritisak jer više nisu lider, odgovorio je da je pritisak postojao i da će postojati.

"Pritisak postoji kao što je postojao i do sada, to je uvijek tako u Partizanu, ovde niko od igrača nema pravo da se opusti, svi moraju da daju maksimum na svakom meču. Više se priča o tom pritisku, nego što se on zaista osjeća kod igrača, ali ko ne može da se nosi sa tim ne treba ni da bude ovde".
(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC