• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Novac za Asamou je u FSS

Crveno-bijeli izdali saopštenje povodom dugovanja svom bivšem napadaču Natanijelu Asamoi u kojem navode da su novac deponovali u FS Srbije.

Rješenje "slučaja Natanijel Asamoa" se ne nazire.

Fudbaler iz Gane u četvrtak je obavijestio javnost da mu dug Crvene zvezde (nezvanično 200.000 evra) još nije uplaćen i upitao je čelnike FS Srbije, predsjednika Tomislava Karadžića i generalnog sekretara Zorana Lakovića, u čemu je problem.

Bivši napadač crveno-bijelih naveo je da je Zvezda navodno deponovala novac na račun FSS 14. februara 2014. i da, ukoliko je to tačno, novac njemu nije proslijeđen.

Sa "Marakane" su u petak potvrdili da je novac na računu nacionalnog Saveza.

"U vezi spora koji je u toku, a između FK Crvena zvezda i igrača Natanijela Asamoe, još jednom napominjemo da su sredstva u punom iznosu deponovana u Fudbalski savez Srbije, i to posljednjeg dana prelaznog roka", navodi se u saopštenju crveno-bijelih i dodaje:

"Iako je Disciplinska komisija FSS odbacila naš prigovor, FK Crvena zvezda će blagovremeno uložiti žalbu Komisiji za žalbe FSS".

U Crvenoj zvezdi, takođe, razmišljaju da se zbog svega obrate redovnom sudu.

"Pravni zastupnici FK Crvena zvezda istovremeno razmatraju mogućnost pokretanja postupka pred redovnim sudom radi poništenja odluke Arbitražne komisije Zajednice Superlige, sa prijedlogom izdavanja privremene zabrane isplate igraču do okončanja sudskog postupka i sa prijedlogom da se traženi iznos deponuje na depozit kod redovnog suda do pravosnažnosti odluke", piše u saopštenju.

Dakle, iz Zvezde tvrde da je glavni krivac za kašnjenje isplate Asamoi FS Srbije. Vidjećemo šta će reći iz "Kuće fudbala".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC