• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peticija: Zabraniti Kleverliju da ide na SP

Navijač iz Blekpula pokrenuo peticiju na internetu da se igraču Mančester junajteda zabrani da igra na Mundijalu u Brazilu.

Glen Mekonel ponosni je navijač engleske fudbalske reprezentacije. Ali i čovjek koji smatra da se odlično razumije u fudbal, čak bolje nego selektor "Gordon albiona" Roj Hodžson.

Naime, Mekonel je putem sajta change.org pokrenuo peticiju da se Tomu Kleverliju, igraču Mančester junajteda zabrani da nastupa za selekciju Engleske na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Mekonelovu ideju je za samo nekoliko sati podržalo više od 7.500 ljudi koji su potpisali peticiju.

Navijač iz Blekpula smatra da Kleverli, koji je debitovao za nacionalni tim prije dvije i po godine kada je selektor bio Fabio Kapelo, nema potrebne kvalitete da bude dio reprezentacije Engleske. Mekonel smatra da Kleverli ni u dresu Mančestera ne pruža dobre partije već nekoliko mjeseci, ali je uprkos tome nedavno dobio poziv selektora za prijateljski meč protiv Danske, 5. marta u Londonu.

"Toma Kleverlija, koji ima 13 nastupa u dresu engleske reprezentacije, Roj Hodžson redovno bira uprkos tome što ne posjeduje prave kvalitete za to. Vjerujemo u ugled ove ponosne fudbalske nacije i da će mu zabraniti da nastupa za nacionlni tim ovog ljeta na Svjetskom prvenstvu. Budući da se smatra da Engleska uvijek razočara na velikim turnirima, dalja sramota trebalo bi da se izbjegne njegovim nesposobnim nastupima koji bi upropastili napor ostatka ekipe", smatra Mekonel.

Kleverli (24) je ove sezone nastupao na 32 meča za Mančester junajted i postigao je jedan gol.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Alexander Hassenstein)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC