• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikola Ninković: Jeste glupost...

Za 10 minuta Nikola Ninković je ponio kapitensku traku, dao pobjedonosni gol za Partizan protiv Radničkog i potom se "šaketao" i dobio crveni karton.

Nikola Ninković je, nesumnjivo, junak pobjede Partizana nad Radničkim iz Niša. Ušao je u igru i za šest, sedam minuta na terenu postigao pobjedonosni gol. Ali, ovaj momak je potom odlučio da sam "dijeli pravdu", umiješavši se u gužvu na sredini terena, potkačivši Milana Ćuluma po glavi.

Ninković je, uz Ćuluma, dobio direktan crveni karton. Opravdano!

Ali, isključenja nisu (jedino) rješenje za Ninkovićev karakter. Prisjetimo se samo njegovog "performansa" u susretu mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu.

U subotu uveče je, umjesto da kao kapiten smiruje strasti, uletio u gužvu bez razmišljanja. Njegov fitilj je mnogo kratak.

VIDEO

Kada je ohladio glavu, u izjavi novinarima je priznao da je pogriješio.

"Napravio sam glupost. Nisam ga udario, već samo odgurnuo rukom po glavi, ali je sudija vidio trenutak kad moja ruka ide prema njemu i morao je da mi pokaže crveni karton", rekao je Ninković.

Trener Marko Nikolić, koji je hvalio Ninkovića tokom priprema da se to onaj Ninković kakav mu treba, ima težak zadatak da smiri strast ovog 19-godišnjaka. Njegovim prethodnicima to baš i nije polazilo za rukom.

Nikolić je novinarima rekao da nije najbolje vidio šta se desilo u tom 88. minutu. Vjerovatno će imati šta da kaže Ninkoviću u četiri oka...

"Mogu samo da kažem da se ovakve stvari dešavaju kad je na obe strane prisutna velika želja",
rekao je trener crno-bijelih.

Razumljivo je da igrači, u žaru borbe, ponekad pretjeraju, ali je indikativno da je "Džigi" Ninković, gotovo po pravilu, u glavnim ulogama u tim metežima.

Lijepo je što se Ninković pokajao, ali naknadna pamet nije dovoljna. Ostaviće drugove na cjedilu minimum u narednom meču, kada Partizan gostuje kragujevačkom Radničkom, a možda i na još nekoj utakmici...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC