• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dogodilo se i to: Olimpijakos PAO u Pireju

Crveno-bijeli doživjeli šokantan poraz na svom stadionu od najvećeg rivala - 0:3. Utakmica, po običaju, nekoliko puta prekidana.

Kakav šok za crveno-bijeli dio Atine!

Samo nedjelju dana pošto je potpuno nadigrao Mančester junajted u prvom meču osmine finala Lige šampiona i slavio 2:0, Olimpijakos je na svom stadionu poražen od gradskog rivala Panatinaikosa sa ubjedljivih 0:3.

Španski trener Mičel na teren je izveo isti sastav, međutim, igrači u crveno-bijelim dresovima očigledno su se potrošili u elitnom takmičenju, tako da su tokom većeg dijela meča bili u podređenom položaju u odnosu na rivale u zelenom.

Ovaj poraz neće mnogo uticati na stanje na tabeli, pošto je Olimpijakos odavno obezbijedio još jednu titulu, četvrtu u nizu, a 41. ukupno.

Ipak, igrače možda nije potresao, ali navijače sigurno jeste.



Ovo je bio prvi put od 2007. godine da je Panatinaikos slavio u Pireju, a prvi put od sezone 1989/90. da su gosti postigli tri gola (te sezone slavili su 4:3). Bio je ovo, takođe, prvi poraz Olimpijakosa ove sezone u prvenstvu Grčke, poslije 24 pobede i dva remija, a golman Roberto Himenez je u prethodnih 26 utakmica primio samo devet golova. Ove nedjelje čak tri.

Sve to izazvalo je gnijev domaćih navijača, koji su nekoliko puta prekidali utakmicu ubacivanjem pirotehničkih sredstava u teren, a jednom i kada su pogodili trenera Panatinaikosa, Janisa Anastasija, punom plasičnom čašom koka-kole direktno u lice.

Prvi prekid, međutim, viđen je poslije pola sata igre kada se onesvijestio Mišel Olaitan. Nigerijac iz ekipe Olimpijakosa je iznenada pao na zemlju i ostao nepomično da leži, ali se povratio poslije intervencije ljekara.

VIDEO

Po posljednjim informacijama on je van životne opasnosti, ali je prilikom pada povrijedio vrat. Razlog zašto se onesvijestio još nije poznat.

Što se tiče igre, utakmicu je obilježio Šveđanin Markus Berg koji je u 45. minutu asistirao Danijelu Praniću za vodeći pogodak, a onda u 67. i sam zatresao mrežu. Konačnih 3:0 postavio je Mehdi Abeid iz slobodnog udarca u 89. minutu.

U međuvremenu je Alehandro Domingez mogao da unese neizvjesnost u meč, ali je u 82. minutu loše izveo penal i šutirao pored gola.

Panatinaikos je ovom pobjedom preskočio Asteras i sada je četvrti na tabeli.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Thanassis Stavrakis)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC