• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson za Ronalda tražio 180 miliona evra

Bivši menadžer Mančester junajteda otkrio da je za prelazak Portugalca u Real hteo da traži duplo veću svotu od one za koju je prešao u Madrid.

Ser Aleks Ferguson želio je da proda Kristijana Ronalda Real Madridu za 180 miliona evra, otkrio je bivši menadžer Mančester junajteda za portugalski list "A Bola".

Ferguson je kazao da mu je tada rečeno da nije realno očekivati da će Real izdvojiti toliku sumu novca za sada najboljeg fudbalera svijeta.

"Rekao sam tada izvršnom direktoru Junajteda da tražimo 180 miliona evra, a on mi je kazao da ne budem naivan. Žao mi je što nismo dovoljno naplatili. Još uvijek se pitam šta bi predsjednik Reala Florentino Perez rekao da smo tražili 180 miliona", rekao je Ferguson.

Ronaldo je napustio Mančester junajted 2009. godine i preselio se u Madrid za 94 miliona evra, što je u tom trenutku bio najskuplji transfer u istoriji fudbala.

Legendarni menadžer smatra da se Mančester junajted prevario i da je trebalo da "zacijepi" mnogo veću sumu za Portugalca.

"Budući da je Geret Bejl prešao u Real za 100 miliona evra, vjerujem da bi platili između 100 i 180 miliona evra za Kristijana... On je otišao iz Mančestera sa mojim odobrenjem, ali nismo dobili fer cijenu za njega", dodao je Ferguson.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Alex Livesey)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC