• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Ne brinem, bićemo jaki u Brazilu

Selektor BiH Safet Sušić nije zabrinut poslije poraza od Egipta u prijateljskom meču. “Džeko nije zaslužio da mu zvižde”.

Reprezentacija BiH doživjela je pomalo iznenađujući poraz od Egipta (0:2) u prijateljskom meču odigranom u Insbruku, ali selektor Sušić to ne vidi kao razlog za uzbunu.

“Zmajevi” su odigrali vrlo loše, ali je Sušić poslije utakmice istakao da za to ima nekoliko razloga te dodao da će uprkos svemu BiH imati vrlo jak tim na SP u Brazilu.

"Zaslužena pobjeda Egipta na čemu im čestitam. Prvo poluvrijeme smo odigrali korektno, a u drugom loše. Nije mi jasno kako smo primili drugi gol. Izgubili smo prijateljsku utakmicu i zbog toga nisam zabrinut. Ne tražim alibi ali igrali smo bez jednog od najboljih igrača Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića, a na poluvremenu sam bio primoran zamijeniti Sejada Kolašinca", rekao je Sušić poslije utakmice, prenosi agencija Anadolija.

"Nikada nije lijepo izgubiti utakmicu. Nije nam trebao poraz. Vidio sam neke stvari koje me zanimaju u ovoj utakmici i koje će nam pomoći u daljem radu. Možda budemo i mijenjali formaciju u igri, ali budite uvjereni imaćemo mi jak tim na Svjetskom prvenstvu u Brazilu“, dodao je Sušić.

On je ponovio da će spisak putnika činiti samo oni igrači koji budu igrali u klubovima.

"Bit će onih ljutih i razočaranih ali konkurencija se u našem timu pojačala, dobili smo i dva nova igrača (Alen Hadžić i Tino Sven Sušić op.a) koji su pored večerašnjeg poraza pokazali su da se na njih može računati i u budućnosti”.

Sušić se osvrnuo i na skandianje publike "Džeko napolje“ na šta im je napadač u nekoliko navrata neprimjereno gestikulisao.

"Postavljam ja pitanje da li se publika ponašala korektno. Džeko je toliko dao ovoj reprezentaciji i bio jedan od naših najboljih igrača u kvalifikacijama i nije zaslužio da mu se zviždi i skandira 'Džeko napolje'. Bio je iritiran, a ni meni nije bilo ono lijepo čuti. Iznenađen sam ali vjerovatno to nije ona publika koja nas je pratila u posljednje vrijeme“, rekao je bh. selektor.

Selektor bh. tima je komentarišući gestikulaciju Vedada Ibiševića koji je prilikom izlaska iz igre odmahnuo rukom rekao da "nema nikakvih problema niti nesporazuma sa igračima“.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC