• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ozile, gdje je Arsenalov novac?!"

Engleski mediji složni u oštroj kritici veziste "tobdžija". Zamjeraju mu katastrofalnu formu i označavaju ga kao najvećeg krivca za posrtanje.

"Nestao u akciji" i "Ozil and out", neki su od naslova koje su čitani ostrvski listovi odabrali za izvještaj sa utakmice Bajern - Arsenal.

Londonski klub ponovo je eliminisan iz Lige šampiona u Njemačkoj, a oštrica novinarske kritike usmjerena je poslije meča na Alijanc areni ka Mesutu Ozilu.

Prošlogodišnje pojačanje Arsenala iz Reala, plaćeno 50 miliona evra (!) nedjeljama i mjesecima igra loše, što mnogi vide kao jedan od najvećih razloga za posrtanje Arsenala.

"Tobdžije" trenutno zauzimaju treće mjesto na tabeli Premijer lige, sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Liverpul (59) i sedam manje od lidera, Čelsija. U Ligi šampiona ove sezone više neće igrati, a polufinalu FA Kupa očekuje ih Vigan.

Mesut Ozil je posljednji ligaški gol dao 2. decembra, protiv Evertona, a od tada je pogodio samo protiv Evertona, 8. marta. Ove godine je "namjestio" samo jedan gol u Premijer ligi, krajem januara protiv Sautemptona.

Povrh svega, na Alijanc areni je zadobio i povredu zbog koje neće igrati bar šest nedjelja!

"Njemačka zvijezda je odigrala još jednu katastrofalnu partiju na Alijanc areni. Pojačanje od 42 miliona evra ponovo je odigralo katastrofalno", "Dejli mejl" i "Miror sport".

U odbranu svog saigrača iz reprezentacije stao je Filip Lam, bek Bajerna.

"Svako ko je igrao sa Mesutom zna da je on izvrstan igrač. Bio je uspješan gdje god je igrao. Njegovo prisustvo u ekipi je san za svakog napadača, jer on pronalazi način za dodavanje koje samo malo igrača može da vidi. On je jedan od najdarovitijih i najinteligentnijih igrača u Evropi. Sve što je potrebno da znate o njemu vidi se u broju njegovih asistencija", rekao je on.

Uprkos njegovim riječima, poslije Ozilovih 37 utakmica i šest golova za Arsenal nameće se zaključak da je Karlo Anćeloti bio u pravu kada je ga prošlog ljeta prodao "tobdžijama"?

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Alexander Hassenstein, Bongarts)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC