• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španska serija u svlačionici Juventusa

Pisci ljubavnih romana imali bi dosta materijala u trening centru šampiona Italije.

Fudbaleri Juventusa učinili su ove sezone prvenstvo Italije prilično nezanimljivim, praktično osvojivši titulu već tokom zime.

U periodu kada uzastopne pobjede "Stare dame" više i nisu vijesti, njeni fudbaleri nalaze uzbuđenja van terena, u ljubavnim aferama.

Novinar "Skaj Italije" Tankredi Palmeri sabrao je u petak pikanterije iz svlačionice crno-bijelih i objavio ih. Dobro se skoncentrišite:

Golman Juventusa, Đanluiđi Bufon, razveo se od bivše češke manekenke Alene Šeredove (na slici dole), sa kojom se vjenčao u maju 2011. godine i sa kojom ima dvoje djece. Navodno, u posljednje vrijeme je u aferi sa poznatom (i neimenovanom) italijanskom voditeljkom.

Andrea Pirlo, njegov saigrač, rastao se sa suprugom Deborom Roversi (na slici gore, zajedno), sa kojom je bio u braku od 2001. Razlog njihovog rastanka je Valentina Baldini, bivša djevojka Rikarda Grande Stivensa, sina nekadašnjeg predsjednika Juventusa, sa kojom je Pirlo i trenutno u vezi.



Grande Stivens je advokat i dobar prijatelj Đanluiđija Bufona, koji je poslije razvoda počeo da živi u njegovom stanu. Poslije selidbe golmana, paparaci su ispred tog stana često počeli da viđaju poznatu italijansku voditeljku...

Zaplet tek slijedi!

Pirlova supruga uslikana je u provodu sa bivšim dečkom sadašnje Pirlove djevojke. U pitanju je gore pomenuti sin nekadašnjeg predsjednika Juventusa, Grande Stivens.

Kada je Grande Stivens upitan da li bi mogao da bude u vezi sa Pirlovom (još zakonitom) ženom, odgovorio je: "Možda za tri godine. Sada bi bilo grubo da to uradim".

Govoreći o svojoj bivšoj, a sada Pirlovoj djevojci odgovorio je:

"Odraće mu kožu sa leđa, ona je kompulsivna kupoholičarka".

Uprkos svemu napisanom, fudbaleri Juventusa nalaze način da se skoncentrišu na teren i da ubjedljivo vode na tabeli Serije A. Izvesno je da će osvojiti još jednu titulu šampiona. Ove godine su izgubili samo jednu utakmicu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Vittorio Zunino Celotto, Guliver/Getty images/Dino Panato)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC