• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevan Mojsilović preuzeo Rad

Novi trener "građevinara" preuzeo ekipu, dan nakon što je rukovodstvo otpustilo Aleksandra Jankovića. "Vjerujem u svoj tim", poručio.

Poslije odlazaka Aleksandra Jankovića i Čedomira Đoinčevića sa Banjice, FK Rad predstavio je i novog šefa struke, Stevan Mojsilovića.

On je na svojoj promociji u Crnotravskoj ulici najavio da će pokušati da ubijedi svoje fudbalere da mogu mnogo da postignu više nego u dosadašnjem toku prvenstva i dodao da je cilj da klub ostane u Super ligi Srbije.

"Zahvalan sam upravi što je prepoznala da sam ja trener koji može da ostvari zadatak. Potrudiću se i daću sve od sebe da ispunim cilj i ostanemo u ligi. Moram da ubijedim igrače da mogu da urade mnogo više nego što su uradili u dosadašnjem dijelu sezone i da se sljedeće godine takmiče u Super ligi", rekao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

Mojsilović je danas predstavljen kao novi trener Rada, pošto je uprava kluba otpustila Aleksandra Jankovića zbog loših rezultata. On je potpisao ugovor do kraja sezone.

Rad je u pet proljećnih kola osvojio četiri boda i nalazi se na posljednjem mjestu tabele Super lige Srbije sa 15 bodova, što je dva manje od Javora i Donjeg Srema.

Mojsilović je rekao da je srećan što se poslije deset godina vratio u Srbiju i da mu je čast i zadovoljstvo što će predvoditi Rad, klub koji "ima svoje mjesto ne samo u srpskom nego i u fudbalu bivše Jugoslavije".

Novi trener Rada rekao je da dobro poznaje igrače i najavio napadačku igru svog tima u narednoj utakmici protiv Slobode.

"Želimo da osvojimo onoliko bodova koliko nam je potrebno za opstanak u ligi. Ako želimo da pobjeđujemo moramo da postižemo golove i moramo u svaku utakmicu da uđemo sa željom da pobijedimo. Vjerujem u kvalitet mojih igrača", rekao je on.

Mojsilović je ranije trenirao Radnički iz Kovina, Dinamo iz Pančeva, Mogren iz Budve, Obilić, Mladi Radnik, kanadske Bele orlove i slovenačke Domažale a u sezoni 2002/2003. bio je u stručnom štabu Zorana Filipovića u Crvenoj zvezdi.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC