• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Intera: Svi su na ispitu

Erik Tohir pričao o planovima za narednu sezonu i otkrio da Nemanja Vidić u svom ugovoru ima klauzulu o broju utakmica koje mora da odigra u sezoni.

Po svemu sudeći novi vlasnik Intera, indonežanski biznismen Erik Tohir, planira na ljeto rekonstrukciju tima.

Bez obzira na rezultate ove sezone, koji su mnogo bolji nego što se u pojedinim trenucima činilo da će biti (6. mjesto), Tohir je najavio da će razgovarati sa igračima, ali i trenerom Valterom Macarijem.

"Svi su na ispitu. U redu je vjerovati u tim, ali svako mora da bude dorastao zadatku", istakao je vlasnik "nerazura" u intervjuu za "Gazetu delo Sport".

"Macari ima još godinu dana ugovora, ali on će prvi biti obaviješten o budućim planovima, a tražićemo da čujemo i njegovo mišljenje o daljem radu. Prošli put kada smo razgovarali, rekao sam mu da važno praviti planove isto koliko i biti koncentrisan na sadašnjost", istakao je Tohir i dodao:

"Nemojte me shvatiti pogrešno. Trenutno sam veoma zadovoljan radom ljudi koji su u klubu".

Predsjednik milanskog kluba potom je govorio o transferima i rekao da bi Inter volio da angažuje Arsenalovog beka Bakarija Sanju.

"Ne volim da pričam zvanično dok ugovor nije potpisan, ali Interu se dopada Sanja i na njemu je da odluči. Ako ne bude htio da dođe, angažovaćemo nekoga drugog".



Tohir je potom potvrdio da se klub interesuje i za napadače Edina Džeke, Fernanda Toresa i Alvara Moratu, kao i da je Samjuel Eto razgovarao sa bivšim predsjednikom Intera, Masimom Moratijem, ali da su zbog njegovih godina šanse da se vrati među crno-plave minimalne.

"Eto me ne poznaje, tako da je normalno da je pričao sa Moratijem... Što se Džeke, Toresa i Morate, nije isključeno da jedan od njih zaigra za Inter. Vidjećemo".

Tohir je, takođe, otkrio da Nemanja Vidić zbog poznih fudbalskih godina u ugovoru sa Interom ima klauzulu po kojoj mora da odigra određeni broj utakmica da bi bio isplaćen u potpunosti.

"Njegov dolazak je zasluga svih koji su radili na tome, čak iako sam ja taj koji preuzima rizik. U njegov ugovor uključili smo klauzulu po kojoj mora da odigra određeni broj utakmica", rekao je Tohir, ali nije precizirao koji je to broj mečeva.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Giuseppe Bellini, Pier Marco Tacca)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC