• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Montela: Dvije pobjede i stižemo Napoli

Trener Fiorentine smatra da njegova ekipa, sa maksimalnim učinkom u naredna dva kola, može da izbori plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Utakmice protiv Milana u srijedu i protiv Sampdorije u Đenovi, predstojećeg vikenda, daće odgovor može li Fiorentina do trećeg mjesta na tabeli Serije A, rekao je Vinćenco Montela.

Iza Juventusa (78 bodova) i Rome (64, uz meč manje), nalazi se Napoli sa 58 bodova. "Viola" na četvrtoj poziciji zaostaje sedam bodova za Napolitancima, pošto ih je u nedjelju uveče savladala kao gost.

Logično, ambicije su preko noći porasle, mada tim Rafe Beniteza devet kola prije kraja sezone i dalje ima značajnu prednost.

"Vjerujem da možemo do treće pozicije. Sve zavisi od ishoda naredne dvije utakmice. U slučaju pobjeda nad Milanom i Sampdorijom, imaćemo osnova da razmišljamo o Ligi šampiona"
, poručio je Montela.

Fiorentina je prošle sezone ostala bez trećeg mjesta u posljednjem kolu, kada je Milan protiv Sijene napravio preokret sa 1:0 na 1:2 u posljednjih šest minuta.

"Svi smo sada mnogo iskusniji, a to je u životu jako važno. Sazrijevamo kao tim i mislim da se već sada može reći kako Fiorentina ima uspješnu sezonu, jer smo bili dobri u sva tri takmičenja".

Tim Nenada Tomovića i Stefana Savića 3. maja će igrati u finalu Kupa Italije (protiv Napolija!), dok je u Ligi Evrope dogurao do osmine finala i ispao od Juventusa (1:1, 0:1).

Zvuči čudno, ali Milan na stadion Artemio Franki stiže kao 12. na tabeli, sa čak 15 bodova manje od Fiorentine.

"Daleko su ispod nas, ali imaju igrače koji u svakom trenutku mogu da odluče utakmicu. Jedan od njih je i Mario Baloteli, za koga se nadam da će od trenera Sedorfa u srijedu dobiti slobodan dan", na kraju se našalio Vinćenco Montela.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Fabrizio Giovannozzi)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC