• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo do suza doveo Simeonea

Trener Atletika nije mogao da povjeruje da su fudbaleri Reala poslije poraza od Barse izjavljivali da "neko ne da 'kraljevskom klubu'" da bude prvi.

Grmjeli su iz Reala na sudije i Fudbalski savez Španije poslije nedjeljnog poraza u El Klasiku na Santjago Barnabeu (3:4).

Mogao je "kraljevski klub" pobjedom praktično da obezbijedi titulu prvaka, ali je Barselona finiš Primere učinila neizvjesnim i vrlo zanimljivim. Real ima isto bodova kao Atletiko Madrid (70), dok Katalonci za madridskim klubovima zaostaju samo bod.

Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos, više iz bijesa, a manje zbog realnog sagledavanja situacije, optužili su "neke ljude" da ne dozvoljavaju Realu da budu prvi, pritom je najbolji fudbaler planete i prvi strijelac kluba zaboravio da je njegov tim protiv Barse poveo golom iz penala koji nije postojao.

"Dugo sam ovdje i shvatio sam da nekima pobjede Reala smetaju. Ne žele nas na prvom mjestu i u borbi za titulu", rekao je Ronaldo.

Ova i slične izjave fudbalera Reala nasmijale su do suza Dijega Simeonea, trenera Atletika iz Madrida. Argentinac jednostavno nije mogao da vjeruje da su zaista takve riječi izgovorene.

"To su rekli?", prvo se začuđeno zapitao Simeone, a onda je dodao: "Ma dajte... Ha, ha, ha... Pa to je baš smiješno".

Disciplinski organi Primere odbili su žalbu Reala zbog crvenog kartona koji je dobio Serhio Ramos, kada je u derbiju sa Barselonom kao posljednji igrač odbrane, navodno, oborio Nejmara.

Madridski klub večeras gostuje Sevilji, a na toj utakmici neće imati pomoć ni sjajnog Anhela di Marije. On će duel 30. kola propustiti zbog parnih žutih kartona.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/EuroFootball)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC