• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković i dalje ne trenira sa saigračima

Defanzivac Borca Miloš Marković, nakon verbalnog sukoba sa "Lešinarima", i dalje ne trenira sa saigračima.

Dan nakon nemilog događaja, najvatreniji navijači Borca, popularni "Lešinari", naredili su Markoviću da skine klupsku majicu i napusti trening crveno-plavih.

Uprkos izvinjenju, koje je Marković uputio odmah nakon utakmice, odlučeno je da bude odstranjen iz ekipe, tako da nije bio među igračima koji su putovali u Mostar na utakmicu sa Zrinjskim.

O njegovom statusu, predsjednik Radne grupe Banjalučana Draško Ilić je izjavio:

"Marković je svojim činom povrijedio navijače Borca, našeg 12. igrača, one koji najviše vole klub. Mi nismo podlegli pritiscima navijača, ali smo odlučili da nesavjesno ponašanje igrača bude adekvatno kažnjeno. Sportski direktor Branislav Krunić predložio je kaznu, dok je šef stručnog štaba Vinko Marinović na zahtjev navijača igrača udaljio sa treninga", rekao je Ilić.

Borcu slijedi derbi meč sa Sarajevom, koji će ipak biti odigran, nakon što je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uplatio 50.000 KM, kojim će Banjalučani riješiti dugovanja prema bivšim igračima.

Markovića neće biti među fudbalerima ni na utakmici sa Sarajlijama. Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, a konačna sudbina biće poznata nakon formiranja Upravnog odbora kluba.

"Lično smatram da je to bilo nedolično ponašanje sa njegove strane. Zamolili smo Markovića da se javno izvini navijačima, ali i njih da prihvate izvinjenje. Ipak, oni nisu prihvatili izvinjenje iz više razloga, tako da će on do daljnjeg biti odstranjen iz ekipe i samostalno trenirati. Marković je igrač koji treba klubu, ali i mi moramo da poštujemo stavove navijačke grupe. To pitanje rješavaćemo poslije sjednice Skupštine kluba 31. marta", dodao je predsjednik Radne grupe crveno-plavih Draško Ilić.

(Bojan Jakovljević - MONDO, foto: MONDO/Bojan Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC