• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pazarci sa publikom dočekuju Zvezdu!

Disciplinska komisija FSS odredila zabranu Novom Pazaru da vodi navijače na utakmice koje igra kao gost.

Crvene obrazi ljudima u Novom Pazaru zbog ponašanja grupe "navijača" na utakmici protiv Napretka u Kruševcu i šovinističkih parola proteklog vikenda, ali pravi, istinski ljubitelji fudbala mogu da odahnu.

Disciplinska komisija FSS u ponedjeljak je zasjedala i razmatrala ponašanje novopazarskih navijača u Kruševcu i odlučila: Novi Pazar do daljeg ne može da vodi navijače na gostovanja, ali će u četvrtak, kada dolazi Crvena zvezda u okviru 24. kola Jelen Superlige, biti dozvoljeno da na stadionu bude i publika!

Poslije sjednice, Disciplinska komisija FSS je saopštila da je pokrenut dicsiplinski postupak protiv FK Novi Pazar zbog nesportskog ponašanja navijača ovog kluba na utakmici u Kruševcu i ujedno je izrekla mjeru suspenzije FK Novi Pazar za prisustvo njihovih navijača na utakmicama koje igraju kao gosti, a do donošenja konačne odluke ovog organa.

U tom cilju, zatražena je izjava od FK Novi Pazar u roku od 24 sata, kako bi konačna odluka Disciplinske komisije FSS mogla da bude izrečena što je prije moguće.

Pokrenut je disciplinski postupak i protiv FK Napredak, a zbog nesportskog ponašanja njihovih navijača na pomenutoj utakmici i ponašanja pripadnika redarske službe.

Ali, ključna stvar sa sjednice je da će Pazarci, u, nadamo se, fudbalskom ambijentu, bez šovinizma i incidenata, dočekati Crvenu zvezdu sa gledaocima.

Predsjednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović iskoristio je priliku i da upozori i podsjeti ljude u FK Novi Pazar da su pod uslovnom kaznom, odnosno pod lupom nadležnih organa FSS.

"Ova odluka Disciplinske komisije znači da ovaj klub može da u prisustvu publike dočeka Crvenu zvezdu u utakmici 24. kola Jelen Super lige, zakazane za četvrtak 17. april. Međutim, koristim priliku da apelujem na navijače Novog Pazara da se korektno ponašaju tom prilikom, kao i na svakoj narednoj utakmici, jer ih podsjećam da je FK Novi Pazar, zbog loše organizacije utakmice, pod uslovnom kaznom izricanja zabrane prisustva navijača na dvije utakmice i koja će u slučaju ponavljanja incidenta odmah biti aktivirana", rekao je Pajović.

(MONDO, Foto: MONDO/V. Sukdolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC