• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemac mijenja Martina na klupi Barse?

Trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop bi bio rado viđen na klupi Barselone umjesto Herarda "Tate" Martina, kome se, navodno, već piše otkaz.

U Barseloni ključa!

Navijači su nezadovoljni posljednjim neuspjesima tima, a uprava, prema pisanju španskih dnevnih listova, priprema otkaz Argentincu Herardu Martinu.

Poslije eliminacije iz Lige šampiona u četvrtfinalu, a posebno nakon poraza u Primeri od Granade proteklog vikenda, rukovodstvo Barselone je izgubilo strpljenje, a Martina, kako navode "As" i list "Sport", neće spasiti ni eventualni trijumf u Kupu kralja ove srijede protiv madridskog Reala.

Martino ima ugovor na godinu dana, ali postoji i klauzula da on može biti sporazumno raskinut.

Kako to već obično biva u okvakvim situacijama, mediji špekulišu imenima potencijalnih nasljednika. Na toj listi su Ernesto Valverde (Atletik Bilbao), Luis Enrike (Selta), pa i Andre Viljaš-Boaš (Zenit), koji se nije proslavio u Čelsiju i u Totenhemu.

Međutim, dva glavna imena i, tvrde isti izvori, najozbiljniji kandidati su trener Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop i(li) selektor njemačke reprezentacije Joakim Lev.

Klop je po ukusu mnogih u katalonskom klubu, premda ovaj 46-godišnjak ima ugovor sa Borusijom do 2018. godine, koji je potpisao krajem prošle godine.

Međutim, u Barseloni, navode isti mediji, to ne vide kao neku prepreku.

Što se tiče Leva, njemu ugovor sa Fudbalskim savezom Njemačke ističe 2016. godine, ali on baš i ne bi bio srećna opcija, jer je fokusiran na predstojeći Mundijal u Brazilu.

U svakom slučaju, treba sačekati i vidjeti vjerodostojnost ovih nezvaničnih informacija. Poznato je da španski mediji vole da "pumpaju" informacije.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Lars Baron)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC