• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Zvezda raspravljala o radu genseka!

Poslovni potezi generalnog sekretara FK Crvena zvezda Miodraga Zečevića bili su tema posljednjeg sastanka Upravnog odbora kluba, saznaje MONDO.

I UEFA, i izjava Aleksandra Vučićeva, i finansije, i rezultati...

...ali i potezi koje je u prethodnom periodu vukao generalni sekretar.

MONDO iz pouzdanih izvora saznaje da je tokom sjednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda bilo reči o radu genseka, Miodraga Zečevića, prvog saradnika predsjednika Dragana Džajića od dolaska aktuelne garniture u Ljutice Bogdana.

Upravni odbor, rečeno je MONDU, tražio je od Zečevića obrazloženja za određene odluke u prethodnom periodu, ali je dogovoreno da se na "istjerivanju pravde" u tom smislu ne insistira sada, u jeku borbe za šampionsku titulu, već da se o tome razgovara na kraju prvenstva.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal, Zečević je mimo znanja UO uplatio dvije plate zaposlenima u Radnoj zajednici, a dio tog novca trebalo je da bude usmjeren i prema svlačionici, odnosno igračkom kadru.

Zečević je i pijre godinu dana bio tema na sjednicama UO, a tada je njegovim radom bio nezadovoljan potpredsjednik kluba zadužen za finansije, Nebojša Čović i to nije krio.

Crvenu zvezdu u narednom periodu očekuju velika, velika iskušenja i na terenu i van njega, gdje se igra gotovo jednako bitna utakmica u pokušaju da se "pobijedi" najavljena kazna UEFA. Uprava je upoznata sa rokovima koji su pred njom, ali ne i sa tačnom sumom o kojoj se radi, tako da je UO zauzeo stav da se o Zečeviću, za sada, ne raspravlja.

(Nikola Janković,Jovan Terzić:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC