• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Sedorfovoj listi želja Kol i Mikel

Trener Milana planira da na ljeto pojačanja potraži u Čelsiju.

Klarens Sedorf namjerava da u letnjem prelaznom roku ojača Milan i stvori ekipu koja će se naredne sezone uključiti u borbu za titulu. U njegovom planu je dovođenje Čelsijevaca Ešlija Kola i Džona Obija Mikela, prenijeli su britanski mediji.

Kolov ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone i neizvjesno je da li će mu uprava kluba ponuditi novi, pošto trener Žoze Morinjo daje prednost Sezaru Aspilikueti.

Murinjo je i pored toga rekao da želi da ga zadrži u timu, pa će o novom ugovoru odlučiti vlasnik kluba Roman Abramovič.

Sedorf želi da dovede lijevog beka i pojača tim zbog loših rezultata ekipe ove sezone pošto zauzima osmo mjesto na tabeli Serije A sa 39 bodova zaostatka za prvoplasiranim Juventusom i do kraja sezone će se boriti za plasman u Ligu Evropa.

Dolazak Mikela zavisi od toga da li će Milan potpisati ugovore sa igračima koji su ove sezone na pozajmici, Adilom Ramijem iz Valensije i Adelom Tarabtom iz Kvins Park Rendžersa. Ako se uprava "rosonera" ipak odluči za Mikela, poslaće ponudu Čelsiju od 11,5 miliona funti.

Uprave Milana i Čelsija su u dobrim odnosima, od uspješnih pregovora i transfera Mikaela Esjena na San Siro ovog januara.

(Beta, Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC