• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Više od igre u Novom Pazaru

Šef stručnog štaba Crvene zvezde priželjkuje pobedu na gostovanju u Novom Pazaru i nada se nastavku pobedonosne serije u Superligi.

Crvena zvezda u četvrtak gostuje u Novom Pazaru.

Trener beogradskog sastava Slaviša Stojanović smatra da je naredni duel u gradu na Jošanici više od obične utakmice, ali da se nada da će Zvezda uz strpljivu igru zabilježiti 14. pobjedu u nizu.

"Očekuje nas novi ispit i dokazivanje, odlazimo ekipi koja na svom terenu teško gubi bodove, a biće i jako motivisani jer žele da se plasiraju u evropsko takmičenje. Mi moramo da budemo strpljivi, skoncentrisani i da se držimo dogovora. Zbog specifične situacije ovo je više od obične utakmice i nemamo prava na kiks. Svaka utakmica nam je odlučujuća", rekao je Stojanović na konferenciji za medije na Marakani.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) dozvolila je da se utakmica igra pred punim tribinama, iako je protiv Pazaraca pokrenut postupak zbog incidenata na meču sa Napretkom u Kruševcu.

"Fudbal se igra zbog navijača, publika u Novom Pazaru cijeni fudbal i zato dolazi u velikom broju, kao i naši navijači. Rijetko gdje imamo manje navijača u odnosu na protivničku ekipu, a to će sutra biti slučaj. Ne vjerujem da naših navijača neće biti, jer oni uvijek pronađu način da dođu na stadion. Vjerujem da će organi reda učiniti sve da utakmica prođe bez incidenata", rekao je Stojanović.

On je dodao da je Miloš Ninković zdrav i da će igrati u četvrtak, dok će meč sigurno propustiti Novak Martinović i Abiola Dauda.

Umjesto Daude, mesto u napadu ponovo će zauzeti crnogorski reprezentativac Filip Kasalica.

"Čeka nas teška utakmica u Novom Pazaru, dva puta sam imao priliku da igram tamo, očekuje nas vruća atmosfera, ali navikli smo na to. Nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti važna tri boda", poručio je Kasalica.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se od 16 sati.

(MONDO/Tanjug:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC