• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko Mineiro: Anelka, dogovora nema

Brazilski klub odlučio da poništi dogovor sa francuskim napadačem, jer ih je prevario i nije se pojavio u tom klubu u dogovorenom terminu.

Kao bomba odjeknula je vijest prije nekoliko dana da će Nikolas Anelka igrati u tandemu sa slavnim Ronaldinjom u napadu Atletiko Mineira.

Brazilski klub i francuski fudbaler utanačili su sve detalje saradnje, ali je ona završena prije nego što je i zvanično potpisana.

Naime, čelnici Atletiko Mineira čekali su Anelku na dogovorenom sastanku, ali se on nije pojavio nakon čega su riješili da ponište saradnju.

Čelnici brazilskog kluba izjavili su da ih je Anelkin agent obavijestio da njegov klijent neće moći da stigne u Belo Horizonte prije 19. aprila, jer je zbog nekih obaveza otputovao u Kuvajt.

"Gospodinu Kasiniju, koji zastupa Anelku, objasnili smo da je dan prije njegovog javljanja istekao rok za dogovor i da smo to htjeli sve da završimo na vrijeme kako bismo računali na njega prilikom prijave za kandidaturu za Kopa Libertadores. Smatramo da je o posjeti Kuvajtu morao da nas informiše ranije. U razgovoru sa predsjednikom kluba Aleksandreom Kalilom složili smo se da je Atletiko Mineiro veliki klub, mnogo veći od bilo kog igrača i da nećemo nikoga čekati, zbog čega smo poništili dogovor", saopštio je direktor kluba Eduardo Maluf.

Iz kluba su saopštili i da će FIFA prijaviti slučaj sa Anelkom, jer su oni već napravili ugovor sa zastupnicima francuskog igrača.

Atletiko Mineiro je prema pisanju braziskih medija, već izradio određeni kontigent dresova sa Anelkinim prezimenom, a navijači su spremili transparente dobrodošlice, koji, očigledno, nikada neće biti prikazani javnosti.

Nikolas Anelka ostao je bez kluba prije dva mjeseca, nakon što je zbog kontraverzne proslave pogotka u decembru kažnjen od strane Fudbalskog saveza Engleske sa pet mečeva neigranja. Nekoliko nedelja nakon toga napustio je redove Vest Bromvič Albiona jer nije pristao na nove uslove koje mu je klub ponudio.
(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC