• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez navijača u Novom Pazaru

Portparol kluba iz Novog Pazara Redžep Korać potvrdio da navijači crveno-bijelih neće prisustvovati duelu 24. kola Superlige u tom gradu.

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da je Crvenoj zvezdi ponuđeno 400 ulaznica i zatraženo da organizovano dovedu svoje navijače na utakmicu, ali da su oni odbili tu mogućnost.

"Zvezda nije prihvatila tu ponudu, pa je postojala mogućnost i da njihovi navijači dođu u organizaciji fan kluba, međutim i to je otpalo. Nakon toga, donijeta je konačna odluka da bi neorganizovan dolazak navijača crveno-bijelih bio nebezbijedan, tako da pristalica Zvezde neće biti na utakmici u subotu", rekao je Korać poslije održanog sastanka sa predstavnicima policije i komesara za bezbjednost Fudbalskog saveza Srbije i fudbalskih klubova.

On je dodao i da će policija rigorozno kontrolisati prilaze Novom Pazaru i samom Gradskom stadionu kojem će moći da priđu samo oni koji imaju ulaznicu za meč.

"Kapacitet Gradskog stadiona će, zbog nedolaska Zvezdinih navijača, najvjerovatnije biti proširen. Ulaznice za sektor namijenjen gostujućim pristalicama neće biti puštene u prodaju, ali hoće za diio istočne tribine koji je služio kao tampon zona između dvije grupe navijača", rekao je portparol Novog Pazara.

Načelnik Odjeljenja policije u Novom Pazaru Saša Gemaljević rekao je radiju Sto plus da su organi reda preduzeli sve mjere kako bi utakmica protekla bez incidenata i da nemaju nikakva saznanja da bi do njih moglo da dođe.

"Obavješteni smo i da navijači Crvene zvezde neće prisustvovati utakmici, ali i pored toga mi radimo svoj posao i nama je svejedno da li će doći ili ne. Preduzećemo sve mjere da se svi na Gradskom stadionu osjećaju potpuno bezbjedno", istakao je Gemaljević.

On je napomenuo i da kako vrijeme odmiče na utakmicama Novog Pazara ima sve manje incidenata.

"Bilo je dosta utakmica visokog rizika u Novom Pazaru, ali zahvaljujući naporima policije i organizatora nismo imali većih problema tokom ove sezone i čini mi se da sve ide u dobrom smijeru", dodao je načelnik Odeljenja policije u Novom Pazaru.

Utakmica 24. kola Superlige između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC