• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Jagodinci, valjda igrate za sebe

Na prijetnje Jagodinaca da dolaze u Humsku po pobjedu, Marko Nikolić kaže: "Svako treba da igra za sebe, a ne za nekog drugog".

Finalista Kupa Srbije, ekipa koja se bori za novi izlazak u Evropu (i) kroz prvenstvo dolazi u Humsku u četvrtak, u 24. kolu JSL, sa željom da pobedi branioca titule prvaka.

U utorak, na konferenciji za novinare, Jagodinci su bili prilično optimistični, pa i drčni pred dolazak u Beograd: "Hoćemo pobjedu!".

Pravo na nadu, optimizam, niko ne može da im oduzme. Ali, pita se i Partizan.

Evo šta je rekao trener crno-bijelih Marko Nikolić na te prijetnje iz Jagodne i najave da se u četvrtak odlučuje o ishodu šampionske trke:

"Istina je samo jedna i za nju moramo da se izborimo na terenu. Samo bih napomenuo da svako treba da igra za sebe, a ne za nekog drugog. To je valjda normalno", uzvratio je Nikolić Jagodincima.

On ističe da je Jagodina u odličnoj formi, kako je naveo, "jedan je od najneugodnijih protivnika u ligi", a da joj je najjače oružje - prekid (slobodni udraci, korneri).

"Naš zadatak je da taj broj prekida smanjimo na minimum", rekao je Nikolić.

Imao je Nikolić i poruku za navijače Partizana, koje je pozvao da ispune tribine:

"Ni nas, ni publiku ne treba da hvata nervoza ako u pojedinim dijelovima meča protivnik bude dominirao u posjedu lopte jer je to još jedna od karakteristika njegove igre".

Trener crno-bijelih kaže da je atmosfera u ekipi dobra i da je spremna za nove izazove, jer se "u narednih 10 dana mnogo toga rješava".

Novinare je interesovalo i da li će mladi strateg pribojava novih žutih kartona jer čak petorici prvotimaca prijeti suspenzija u slučaju javnih opomena. Nikolić je odgovorio odrečno i istakao da je tek na konferenciji za medije saznao da će pravdu u Humskoj dijeliti Majo Vujović.

"Nisam ni znao ko nam sudi do ovog trenutka, niti se bavimo time. Srbija ima mnogo dobrih sudija, koji kvalitetno objavljuju svoj posao kada nisu pod pritiskom. A kad jesu pod pritiskom onda se razlikuju po tome ko to dobro nosi, a ko ne. Ali ne znam zašto bih se plašio bilo čega. Ušli smo u završnicu prvenstva na svim poljima. Neko se bori za titulu, neko za Evropu, neko za opstanak.. I treba svi zajedno da stvorimo pozitivan ambijent, da privučemo ljude na stadione, a ne da stvaramo strahove", kaže trener Partizana.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC