• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Intera: Džeko, Tores ili Morata!

Erik Tohir najavio je da će "nerazuri" napasti jednog od trojice napadača koji su trenutno na platnom spisku Mančester sitija, Čelsija i Real Madrida.

Inter je "završio" fantastičnog štopera, a trenutno radi na tome da dobije i sjajnog centarfora.

Mediji su, poslije završenog posla s Nemanjom Vidićem, najčešće pisali o tome da će novi napadač Intera postati Fernando Tores iz Čelsija, ali je novi predsjednik kluba Erik Tohir naveo ko je Špancu konkurencija u tom smislu.

"Želimo da napravimo zdrav i jak Inter u roku od dvije, tri godine... To znači i da želimo jaku ekipu. Doveli smo Ernaneša, stiže nam Vidić, sljedeći je napadač... Znam i ja, a znate i vi da se priča o mogućnosti da dođu Džeko, Tores i Morata. Ja kažem, neka dođe jedan od njih trojice i biće sjajno", rekao je Indonežanin.

Dakle, pored Toresa, u igri su Edin Džeko i Alvaro Morata.

Tohir ipak nije pričao o tome ko će biti trener Intera naredne sezone, u kojoj i dalje plasman u Ligu šampiona kroz Seriju A neće biti primaran. Prvi čovjek kluba, nasljednik legendarnog Masima Moratija, kaže da će povratak u evropsku elitu biti dugotrajan proces.

"Želimo da se vratimo u Ligu šampiona za dvije ili tri godine. Prije toga moramo da izbalansiramo naš sastav, koji bi trebalo da ima prosjek od 26 godina starosti, kako bi ti igrači mogli da igraju tri jake utakmice sedmično. To trenutno nije slučaj", najavio je između redova Tohir da će grupa veterana napustiti tim narednog ljeta.

"Trenutno, Inter je među 15 najvećih klubova svijeta. Prvi naredni korak za nas je da uđemo među deset, pa onda polako..."

(MONDO, Foto: Corriere dello Sport)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC