• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakom na kapitena, prekinut ruski derbi!

Derbi ruskog prvenstva između Zenita i Dinama iz Moskve prekinut u 88. minutu. Navijač Zenita šakom nasrnuo na kapitena Moskovljana.

Zenit se oprašta od titule na neslavan način.

Navijači iz Sank Petersburga prekinuli su derbi utakmicu 29. kola između Zenita i moskovskog Dinama u 88. minutu, pri vođstvu gostiju od 4:2.

Aktuelni šampion imao je priliku da pobjedom napravi veliki korak ka odbrani trofeja, ali su Moskovljani odigrali odličan meč i na iznenađenje svih finiš utakmice dočekali sa sigurnih 4:2. Takav ishod se nije svidio domaćim navijačima, koji su odlučili da ulete na teren i prekinu duel.

Izgledalo je da će se sve završiti utrčavanjem, ali nije.

Huligan koji je dotrčao s tribine gdje se nalaza najvatrenije pristalice domaćeg tima, zaletio se i pesnicom pokušao da udari kapitena Dinama Vladimira Granata. Fudbaler nije ni pokušao da pobjegne, ali ga je na sreću navijač promašio.

Na sreću, u blizini su se našli igrači Zenita i osoblje sa klupe Dinama koji su uspjeli da zaštite Granata. Takođe, huligana su u nameri da nastavi sa fizičkim obračunom zaustavili njegovi drugari sa tribine.

VIDEO

Navijači Zenita spustili su se sa tribine do gola Moskovljana, a pošto policija nije uspjela da ih vrati, glavni sudija je prekinuo utakmicu.

Zenit je poveo u šestom minutu golom Danija, ali je potom uslijedio preokret zahvaljujući pogocima Jusupova u 35, Fernandeza u 57, Noboe u 65. i Kuranjija u 71. minuta. Izvjestan poraz ublažio je Keržakov u 84. minutu.

Zenit vodi na tabeli sa 60 bodova i sigurno ga očekuje kazna, a poslije svega izvjesno je da će Lokomotiva i CSKA, koji imaju bod i dva manje, odlučiti i novom šampionu. Naime, moskovski timovi svoje mečeve 29. kola igraju kasnije u nedjelju, a međusobno će odmjeriti snage u posljednjem kolu u četvrtak.

Dinamu pobjeda znači plasman u Ligu Evrope.

VIDEO

(MONDO, Foto: YouTube/screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC