• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i Atletiko - iste boje, isti sponzor

Dirketor marketinga FK Crvena zvezda Goran Broćić najavio je "novo lice" u sponzorskom pulu kluba.

FK Crvena zvezda mogao bi uskoro da dobije novog sponzora.

Kog?

Direktor marketinga kluba Goran Broćić nije otkrio ime kompanije s kojom crveno-bijeli pregovaraju, ali je nagovijestio koji bi to brend mogao da bude.

"Marketing kluba je spreman još od proljeća 2010. godine, kada nam je postavljeno pitanje možemo li ispratiti rezultatske uspjehe prvog tima (u tom trenutku smo bili prvi na tabeli, prim. aut). Konkretno danas, dan pred meč sa OFK Beogradom, imamo završne razgovore sa budućim sponzorom, svjetskom kompanijom koja je među tri najveće kompanije u svojoj oblasti. Mislim da su bili ili su još uvijek sponzori Atletika iz Madrida. Rezultatski uspjeh je ključni dio njihove odluke da budu naši partneri", rekao je Broćić u intervjuu za portal "Red Star Belgrade".

"Titula je, kao što znate, bitna zbog kvalifikacija za Ligu šampiona, lakšeg ulaska u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, ali nemjerljiv je njen uticaj na rast svih drugih poslovni aktivnosti, jer su, na primjer, naša očekivanja da ćemo ove godine imati rekordan broj prodatih godišnih karata, vjerujem preko 15.000, vrijednost TV prava za kvalifikacije... Sportski uspjeh će nam znatno olakšati rad, ali što je bitnije, otvoriti i neke druge mogućnosti koje nismo mogli raditi bez titule", dodao je Broćić.

Foto: en.clubatleticodemadrid.com

On ne krije da se za četvrtak u 17 časova, a i poslije toga, sprema spektakl, ali...

"'Ajmo prvo da sačekamo da naši igrači pobijede OFK Beograd, to je trenutno najbitnije. Naravno, marketing kluba spremno dočekuje dugo željeni trofej i nemojte sumnjati da smo pripremili adekvatne stvari. Gro aktivnosti je sinhronizvoan i sa navijačima i sa igračima našeg kluba. Neka djela govore, biće iznenađenja", rekao je Broćić.

On je dodao i da će južna tribina biti u upotrebi.

"Sektoru bezbjednosti smo rekli da južna tribina bude otvorena u maksimalnom kapacitetu, a mislim da vremenske neprilike odnosno loše vrijeme neće uticati na posjetu i da ćemo toliko dugo čekanu titulu dočekati pred punom Marakanom. Vjerujem da ćemo imati 50.000 ljudi u četvrtak. Iskoristiću i ovu priliku da pozovem sve zvezdaše da nam se pridruže i da dočekamo titulu u karnevalskoj atmosferi pred punom Marakanom".

Broćić najavljuje i da će zvezdaška javnost uskoro vidjeti model dresa za sezonu 2014/15.

"Nacrti su urađeni još u septembru mjesecu, a probni uzorci dresova za narednu sezonu urađeni su prije dva mjeseca. Zbog konsultacija sa generalnim sponzorom i bolje vidljivosti njihove reklame imali smo određene korekcije u dijelu vezanom za brending logotipa generalnog sponzora. Sva tri dresa su odlična, slobodno smijem reći unikatna i vjerujem da će navijači biti, blago rečeno - prijatno iznenađeni".

Opširnije pročitajte na portalu "Red Star Belgrade".
(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Jamie McDonald/MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC