• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bunjevčević menja Diku Stojanovića

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Goran Bunjevčević dobio je novi posao - biće sportski direktor Zvezde. Dika Stojanović savetnik predsednika.

 Bunjevčević menja Diku Stojanovića  Izvor: MONDO

Trend povratka starih asova na rukovodeća mesta u srpskim fudbalskim klubovima nastavljen je u ponedeljak odlukom Upravnog odbora FK Crvena zvezda da njen nekadašnji igrač Goran Bunjevčević bude postavljen na mesto sportskog direktora kluba.

Bunjevčević dolazi na mesto takođe legende kluba Stevana Dike Stojanovića, koji, kako je posle sednice UO obrazložio predsednik Toplica Spasojević, nije smenjen, niti je loše radio, već je ocenjeno da je potrebna "sveža krv" na mestu sportskog direktora.

Posao Bunjevčevića biće da organizovanje sportskog dela, dok će Dika Stojanović biti savetnik predsednika za sva sportska pitanja i ujedno će koordinirati rad omladinske škole, stručnog štaba i svih sportskih službi, i po potrebi biti predstavnik Crvene zvezde na sastancima tela Fudbalskog saveza Srbije.

Spasojević je novinarima izjavio da ne smatra da je ovom odlukom Stevan Stojanović "degradiran". "On ostaje deo Crvene zvezde, jer su njoj potrebni svi njeni ljudi, sve njene legende. UO nije imao zamerki na njegov rad. Ocenjeno je da je prelazni rok dobro odrađen, ali je odlučeno da se unese sveža krv", rekao je predsednik Crvene zvezde.

Upavni odbor je odlučio i da tokom leta, dakle posle prolećnog dela Meridijan Superlige, bude renoviran glavni teren, koji je u očajnom stanju.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC