• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić reprezentativcima: Manje pričajte!

Selektor Miroslav Đukić tvrdi da prati igre svih kandidata za nacionalni tim i da nikoga nije definitivno otpisao, niti "upisao".

 Đukić reprezentativcima: Manje pričajte! Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Srbije Miroslav Đukić poručio je svim nezadovoljnim kandidatima za nacionalni tim da prestanu sa podizanjem prašine u medijima, pošto on nikoga nije otpisao i pažljivo prati igre i učinak svih naših asova.

"Niko nije otpisan time što jednom ili dva puta nije pozvan u reprezentaciju. Isto tako neko ko je pozvan jednom ili dva puta ne može da se smatra standardnim reprezentativcem! Želim da mi fudbaleri skrenu pažnju igrama i ponašanjem, a ne pričom. Prema tome, nisam otpisao ni Kežmana, ni Pantelića, ni Stojkovića... Tek smo odigrali jednu utakmicu", rekao je Đukić za "Sportski žurnal".

Selektor, koji veći deo vremena provodi u Španiji, u subotu je na Marakani gledao pobedu Crvene zvezde u "večitom derbiju", a dan kasnije bio je u Kruševcu na utakmici Napredak - OFK Beograd.

"Na derbiju sam video zadovoljavajući fudbal. Zvezda se posle primljenog pogotka vratila u igru, dala lepe golove i zasluženo pobedila. Gledao sam aktuelne i potencijalne reprezentativce, a u Kruševcu prvenstveno igrače na koje bih mogao da računam za Olimpijske igre".

Đukić je oštro kritikovao Nemanju Rnića, koji je nesmotrenim startom zaradio crveni karton.

Na pitanje Ognjena Koromana, jednog od nezadovoljnih jer ga u poslednje vreme nema na spisku, "da li je selektor gledao derbi", odgovorio je potvrdno.

"Da, bio sam na derbiju, a učinak fudbalera je pored mene na tribinama videla i cela Srbija preko TV ekrana. Ne znam na šta bi ličilo da se u medijima prepucavam ne samo sa Koromanom, već sa bilo kojim igračem", konstatovao je Đukić.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC