• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Kosta: Imam poverenja u Marijanu

Autor mondo.rs

Fudbaler Atletika, očajan u nameri da ozdravi do subote, boravio je u Beogradu, gde ga je lečila Marijana Kovačević.

Skoro pred svaki veliki fudbalski događaj, Marijana Kovačević iskoči u prvi plan.

Srpkinja, čije metode lečenja sportskih povreda izazivaju kontroverze u javnosti od kada se saznalo za nju, primila je nedavno u svoju ordinaciju sjanog napadača Atletiko Madrida, koji u finišu fantastične sezone muči muku s povredom mišića noge.

Kosta je prethodnog vikenda u "finalu" Primere, protiv Barselone, izdržao samo 14 minuta na terenu, a u subotu ga, u Lisabonu, očekuje finale karijere, poslednja utakmica Lige šampiona za ovu sezonu. Meč za titulu prvaka Evrope, sa gradskim rivalom Real Madridom.

Bez Koste, Atletiko je stigao do remija 1:1 u Kataloniji i osvojio La Ligu posle 18 godina, a sada ima priliku da prvi put u istoriji postane prvak Evrope. Potom, ništa manje važno, Kostu očekuje debi za reprezentaciju Španije u njegovoj rodnoj zemlji, Brazilu.

Uplašen da bi taj san mogao da se pretvori u agoniju, obratio se Marijani, a potom demantovao da su prilikom tretmana korišćeni delovi životinjskih organizama.

"Toga nije bilo, kao ni injekcija. To je bilo samo masiranje tečnošću oko povređene oblasti. Pre samog tretmana, doktorka mi je sve objasnila kako će to izgledati. Znam da je lečila brojne velike fudbalere, tako da sam imao apsolutno poverenja u nju", rekao je Kosta, a prenose "Naše novine".

"Tajna je u supstancama, to je sve što mogu da kažem. Čitala sam mnogo knjiga i to mi je pomoglo da napredujem u svom poslu. Međutim, nije mi jasno zbog čega se u Srbiji kroz šapat priča da se ide kod doktorke Marijane", govorila je ranije Marijana Kovačević, koja je pred Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine imala puno posla, a kasnije čak bila uvrštena u sastav reprezentacije Gane.

Kako se bliži Mundijal u Brazilu, nema sumnje da će i ona imati više posla.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC