• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac vraća Stokića, Đelmića, Lučića…

Autor mondo.ba

Nezadovoljni plasmanom u tek završenom prvenstvu (6. mjesto), u banjalučkom Borcu već se okreću sklapanju tima za narednu sezonu.

 Borac vraća Stokića, Đelmića, Lučića… Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Kako piše današnji Press RS, Borac namjerava da na Gradski stadion vrati napadače Jocu Stokića, Ognjena Đelmića i golmana Mladena Lučića.

GRAHOVAC

Prema nezvaničnim informacijama, ponajbolji igrač Borca i kapiten mlade reprezentacije BiH Srđan Grahovac na meti je Rapida iz Beča. Predstavnici austrijskog kluba trebali bi danas stići u Gradačac, kako bi na licu mjesta vidjeli nastup mladog Banjalučanina protiv seniorske reprezentacije BiH. Podsjetimo, mlada i "A" reprezentacija BiH danas će od 17 časova na stadionu "Banja Ilidža" odigrati prijateljski, humanitarni meč, a sav prihod od ulaznica biće proslijeđen stanovništvu kojem je potrebna pomoć nakon poplava u BiH.

 U narednim danima trebalo bi biti riješeno pitanje šefa stručnog štaba, a s obzirom da je Vinko Marinović pristao na produžetak saradnje, ostaje još samo da se dogovore detalji novog ugovora.

"Stupili smo u kontakt sa nekoliko kvalitetnih fudbalera, tako da postoje realne šanse da se na Gradski stadion vrate Stokić, Đelmić i Lučić, a to nije sve. Nije isključen ni dolazak nekoliko mladih i izuzetno perspektivnih fudbalera, željnih dokazivanja", rekao je za "Press RS" Robert Zrilić, direktor crveno-plavih.

Joco Stokić je u prvom dijelu sezone u Premijer ligi BiH bio prvi strijelac Borca, nakon čega je u januaru potpisao za južnokorejski Đeđu junajted. Đelmić je Gradski stadion napustio kad i Stokić, a prethodnu polusezonu nosio je dres Spartak Semeja iz Kazahstana, dok je čuvar mreže Lučić stajao na golu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Korisnicko Ime

Jos dovedite i Milana Stupara i bicemo opet sampioni.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC