• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evra ostaje u Junajtedu, Lampardu "voljno"

Autor mondo.rs

Levi bek Mančester junajteda produžio ugovor sa "đavolima", objavljeno je u petak. Čelsi dozvolio iskusnom vezisti da napusti "Bridž" bez naknade.

Klub sa Old Traforda razjasnio je u petak da je Patris Evra potpisao novi ugovor da ovog leta ipak ne bi trebalo očekivati da promeni sredinu.

Francuski veteran bio je "viđen" u Interu, zajedno sa Nemanjom Vidićem, ali je na zvaničnom sajtu Premijer lige objavljen spisak igrača koji će biti zadržani, a koji će otići ili su dobili slobodno da odu.

Kraj imena Patrisa Evre piše "Extended", što jasno ukazuje na to da će Francuz i sledeće sezone igrati na "Teatru snova", pod novim menadžerom, Lujem Van Galom.

Precizirano je da se Mančester odrekao usluga Džeka Barmbija, Rija Ferdinanda, Rajana Gigsa (budući asistent menadžera), Federika Makede, Džeka Rudža i Nemanje Vidića.

U kategoriju "Free transfers" uvrštena su imena fudbalera koji bi ipak tokom leta mogli da odu za džabe, ali i da ostanu u klubovima. Na takvoj listi je i ime Frenka Lamparda.

Čelsijevi igrači koji će napustiti klub bez obeštećenja i koji će to moći da učine su: Ešli Kol, Samjuel Eto, Enrike Ilario, Samjuel Hačison, Milan Lalković, Mark Švarcer...

Pročitajte ČITAV SPISAK.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC